Link lub cytat.
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/14466
Tytuł: | Адгезійні характеристики харчових продуктів |
Authors: | Коневич, М. |
Akcesoria: | Тернопільський державний технічний університет імені Івана Пулюя |
Cytat: | Коневич М. Адгезійні характеристики харчових продуктів / Коневич М. // Матеріали Ⅱ Всеукраїнської студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“, 23-24 квітня 2009 року — Т. : ТДТУ, 2009 — Том 1. — С. 13. — (Обладнання харчових виробництв). |
Bibliographic description: | Konevich M. (2009) Adheziini kharakterystyky kharchovykh produktiv. Materialy Ⅱ Vseukrainskoi studentskoi naukovo-tekhnichnoi konferentsii "Pryrodnychi ta humanitarni nauky. Aktualni pytannia" (Tern., 23-24 April 2009), vol. 1, pp. 13 [in Ukrainian]. |
Część publikacji: | Матеріали Ⅱ Всеукраїнської студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“ |
Konferencja/wydarzenie: | Ⅱ Всеукраїнська студентська науково-технічна конференція „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“ |
Journal/kolekcja: | Матеріали Ⅱ Всеукраїнської студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“ |
Tom: | 1 |
Data wydania: | 23-kwi-2009 |
Date of entry: | 15-mar-2016 |
Wydawca: | ТДТУ TSTU |
Place edycja: | Україна, Тернопіль Ukraine, Ternopil |
Zakresu czasowego: | 23-24 квітня 2009 року 23-24 April 2009 |
UDC: | 664 637.1 |
Zakres stron: | 13 |
Główna strona: | 13 |
Strona końcowa: | 13 |
URI: | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/14466 |
Typ zawartości: | Article |
Występuje w kolekcjach: | Ⅱ студентська науково-технічна конференція „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“ (2009) |
Pliki tej pozycji:
Pozycje DSpace są chronione prawami autorskimi