Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/1435
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Вітенько, Тетяна Миколаївна | uk |
dc.contributor.author | Гащин, Ольга Романівна | uk |
dc.date.accessioned | 2011-11-09T18:10:16Z | - |
dc.date.available | 2011-11-09T18:10:16Z | - |
dc.date.issued | 2011 | - |
dc.identifier.citation | Т.М. Вітенько, О.Р. Гащин. Ресурсосберігаючі аспекти застосування кавітаційних пристроїв у технологічних процесах / Журнал Енергозбереження. Енергетика. Енергоаудит. Київ. №7 (89) липень 2011. С.74-78. | uk |
dc.identifier.issn | 2218-1849 | - |
dc.identifier.uri | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/1435 | - |
dc.description.abstract | На прикладі технології калійних добрив обґрунтовано доцільність застосування кавітаційної активації рідких середовищ у пристроях гідродинамічного типу з точки зору ресурсозбереження. Виконання даної технології забезпечить збільшення виходу добрива на 8-11% за умови використання однакової кількості лангбейнітної руди. | uk |
dc.description.abstract | On the example of potash fertilizers technology it has been justified the usage of cavity activation of liquids in hydrodynamic devices in the aspect of resource protection. Implementation of this technology will provide increased release of fertilizer up to 8-11% when using the same quantity of langbeinite ore. | uk |
dc.language.iso | uk | uk |
dc.publisher | Науково виробничий журнал Енергозбереження. Енергетика. Енергоаудит | uk |
dc.subject | кавітація | uk |
dc.subject | ефективність | - |
dc.subject | активація | uk |
dc.title | Ресурсозберігаючі аспекти застосування кавітаційних пристроїв у технологічних процесах | uk |
dc.title.alternative | Resource protection aspects of using cavitational devices in technological processes | uk |
dc.type | Article | uk |
dc.subject.udc | 532.528 | uk |
Розташовується у зібраннях: | Наукові публікації працівників кафедри обладнання харчових технологій |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Resursosberigajuchi_aspekty.djvu | 104,49 kB | DjVu | Переглянути/відкрити | |
Resursosberigajuchi_aspekty.pdf | 295,66 kB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити | |
Resursosberigajuchi_aspekty__COVER.png | 182,2 kB | image/png | Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.
Інструменти адміністратора