Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/14075

Назва: Сучасні вимоги до професійної діяльності менеджерів на підприємствах ресторанного господарства (ПРГ)
Автори: Олійник, Н. О.
Приналежність: Донецький національний університет економіки і торгівлі імені Михайла Туган-Барановського
Бібліографічний опис: Олійник Н. О. Сучасні вимоги до професійної діяльності менеджерів на підприємствах ресторанного господарства (ПРГ) / Олійник Н. О. // Матеріали Ⅱ Всеукраїнської студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“, 23-24 квітня 2009 року — Т., 2009 — Том 2. — С. 181. — (Економіка, менеджмент, фінанси).
Bibliographic description: Oliinyk N. O. (2009) Suchasni vymohy do profesiinoi diialnosti menedzheriv na pidpryiemstvakh restorannoho hospodarstva (PRH). Materialy Ⅱ Vseukrainskoi studentskoi naukovo-tekhnichnoi konferentsii "Pryrodnychi ta humanitarni nauky. Aktualni pytannia" (Tern., 23-24 April 2009), vol. 2, pp. 181 [in Ukrainian].
Є частиною видання: Матеріали Ⅱ Всеукраїнської студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“
Конференція/захід: Ⅱ Всеукраїнська студентська науково-технічна конференція „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“
Журнал/збірник: Матеріали Ⅱ Всеукраїнської студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“
Том: 2
Дата публікації: 23-кві-2009
Дата внесення: 13-бер-2016
Місце видання, проведення: Україна, Тернопіль
Ukraine, Ternopil
Часове охоплення: 23-24 квітня 2009 року
23-24 April 2009
УДК: 005.95/96
Діапазон сторінок: 181
Початкова сторінка: 181
Кінцева сторінка: 181
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/14075
Тип вмісту: Article
Розташовується у зібраннях:Ⅱ студентська науково-технічна конференція „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“ (2009)



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.