Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/1390

Назва: Технологія виробництва і переробки сільськогосподарської продукції: методичні вказівки для виконання лабораторних робіт
Автори: Попович, Павло Васильович
Олексюк, В.П.
Ферендюк, Олександр Валерійович
Popovich, Pavlo Vasuljovush
Бабій, Андрій Васильович
Babiy, Andriy Vasuljovush
Бібліографічний опис: Методичні вказівки для виконання лабораторних робіт. Технологія виробництва і переробки сільськогосподарської продукції / укл. : П. В. Попович, А. В. Бабій, В. П. Олексюк, О. В. Ферендюк. - Тернопіль : ТНТУ, 2008. - 71 с.
Дата публікації: 2008
Дата внесення: 6-чер-2017
Видавництво: Тернопільський державний технічний університет імені Івана Пулюя
Місце видання, проведення: Тернопіль
Теми: спеціальність 7.090215 „Машини та обладнання сiльськогосподарського виробництва“
Короткий огляд (реферат): Методичні вказівки для виконання лабораторних робіт з дисципліни „Технологія виробництва та переробки сільськогосподарської продукції" для студентів денної і заочної форм навчання спеціальності «Машини та обладнання сільськогосподарського виробництва» розглянуті і рекомендовані до друку на засіданні кафедри технічної механіки та сільськогосподарського машинобудування ТНТУ імені Івана Пулюя. Методичні вказівки для виконання лабораторних робіт з дисципліни „Технологія виробництва та переробки сільськогосподарської продукції" для студентів денної і заочної форм навчання спеціальності «Машини та обладнання сільськогосподарського виробництва» схвалені та рекомендовані до друку на засіданні методичної комісії ФХВ.
Тип вмісту: Learning Object
Розташовується у зібраннях:Навчальні матеріали кафедри ТХ



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.

Інструменти адміністратора