このアイテムの引用には次の識別子を使用してください: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/1390

タイトル: Технологія виробництва і переробки сільськогосподарської продукції: методичні вказівки для виконання лабораторних робіт
著者: Попович, Павло Васильович
Олексюк, В.П.
Ферендюк, Олександр Валерійович
Popovich, Pavlo Vasuljovush
Бабій, Андрій Васильович
Babiy, Andriy Vasuljovush
Bibliographic description (Ukraine): Методичні вказівки для виконання лабораторних робіт. Технологія виробництва і переробки сільськогосподарської продукції / укл. : П. В. Попович, А. В. Бабій, В. П. Олексюк, О. В. Ферендюк. - Тернопіль : ТНТУ, 2008. - 71 с.
発行日: 2008
Date of entry: 6-6月-2017
出版者: Тернопільський державний технічний університет імені Івана Пулюя
Place of the edition/event: Тернопіль
キーワード: спеціальність 7.090215 „Машини та обладнання сiльськогосподарського виробництва“
抄録: Методичні вказівки для виконання лабораторних робіт з дисципліни „Технологія виробництва та переробки сільськогосподарської продукції" для студентів денної і заочної форм навчання спеціальності «Машини та обладнання сільськогосподарського виробництва» розглянуті і рекомендовані до друку на засіданні кафедри технічної механіки та сільськогосподарського машинобудування ТНТУ імені Івана Пулюя. Методичні вказівки для виконання лабораторних робіт з дисципліни „Технологія виробництва та переробки сільськогосподарської продукції" для студентів денної і заочної форм навчання спеціальності «Машини та обладнання сільськогосподарського виробництва» схвалені та рекомендовані до друку на засіданні методичної комісії ФХВ.
Content type: Learning Object
出現コレクション:Навчальні матеріали кафедри ТХ



このリポジトリに保管されているアイテムはすべて著作権により保護されています。

管理ツール