Моля, използвайте този идентификатор за цитиране или линк към този публикация:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/1390
Заглавие: | Технологія виробництва і переробки сільськогосподарської продукції: методичні вказівки для виконання лабораторних робіт |
Автори: | Попович, Павло Васильович Олексюк, В.П. Ферендюк, Олександр Валерійович Popovich, Pavlo Vasuljovush Бабій, Андрій Васильович Babiy, Andriy Vasuljovush |
Bibliographic description (Ukraine): | Методичні вказівки для виконання лабораторних робіт. Технологія виробництва і переробки сільськогосподарської продукції / укл. : П. В. Попович, А. В. Бабій, В. П. Олексюк, О. В. Ферендюк. - Тернопіль : ТНТУ, 2008. - 71 с. |
Дата на Публикуване: | 2008 |
Date of entry: | 6-Юни-2017 |
Издател: | Тернопільський державний технічний університет імені Івана Пулюя |
Place of the edition/event: | Тернопіль |
Ключови Думи: | спеціальність 7.090215 „Машини та обладнання сiльськогосподарського виробництва“ |
Резюме: | Методичні вказівки для виконання лабораторних робіт з дисципліни „Технологія виробництва та переробки сільськогосподарської продукції" для студентів денної і заочної форм навчання спеціальності «Машини та обладнання сільськогосподарського виробництва» розглянуті і рекомендовані до друку на засіданні кафедри технічної механіки та сільськогосподарського машинобудування ТНТУ імені Івана Пулюя. Методичні вказівки для виконання лабораторних робіт з дисципліни „Технологія виробництва та переробки сільськогосподарської продукції" для студентів денної і заочної форм навчання спеціальності «Машини та обладнання сільськогосподарського виробництва» схвалені та рекомендовані до друку на засіданні методичної комісії ФХВ. |
Content type: | Learning Object |
Показва се в Колекции: | Навчальні матеріали кафедри ТХ |
Файлове в Този Публикация:
Публикацияте в DSpace са защитени с авторско право, с всички права запазени, освен ако не е указно друго.
Админ Инструменти