Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/12109

Назва: Показники якості процесу подрібнення м’ясної сировини
Автори: Лясота, О.
Базар, О.
Приналежність: Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя
Бібліографічний опис: Лясота О. Показники якості процесу подрібнення м’ясної сировини / О. Лясота, О. Базар // Збірник тез доповідей XIV наукової конференції Тернопільського національного технічного університету імені Івана Пулюя "Матеріалознавство та машинобудування", 27-28 жовтня 2010 року — Т. : ТНТУ, 2010 — Том 2. — С. 69. — (Обладнання харчових виробництв).
Bibliographic description: Liasota O., Bazar O. (2010) Pokaznyky yakosti protsesu podribnennia miasnoi syrovyny. Collection of abstracts ⅩⅣ Conference Ternopil National Technical University Ivan Pul'uj "Materials Science and Engineering" (Tern., 27-28 October 2010), Volume 2, pp. 69 [in Ukrainian].
Є частиною видання: Збірник тез доповідей XIV наукової конференції Тернопільського національного технічного університету імені Івана Пулюя "Матеріалознавство та машинобудування"
Collection of abstracts ⅩⅣ Conference Ternopil National Technical University Ivan Pul'uj "Materials Science and Engineering"
Конференція/захід: ⅩⅣ наукова конференція Тернопільського національного технічного університету імені Івана Пулюя „Матеріалознавство та машинобудування“
Журнал/збірник: Збірник тез доповідей XIV наукової конференції Тернопільського національного технічного університету імені Івана Пулюя "Матеріалознавство та машинобудування"
Том: 2
Дата публікації: 27-жов-2010
Дата внесення: 20-лют-2016
Видавництво: ТНТУ
TNTU
Місце видання, проведення: Україна, Тернопіль
Ukraine, Ternopil
Часове охоплення: 27-28 жовтня 2010 року
27-28 October 2010
УДК: 637.6
Діапазон сторінок: 69
Початкова сторінка: 69
Кінцева сторінка: 69
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/12109
Тип вмісту: Article
Розташовується у зібраннях:ⅩⅣ наукова конференція ТНТУ ім. Івана Пулюя (2010)



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.