Veuillez utiliser cette adresse pour citer ce document : http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/12109

Titre: Показники якості процесу подрібнення м’ясної сировини
Auteur(s): Лясота, О.
Базар, О.
Affiliation: Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя
Bibliographic description (Ukraine): Лясота О. Показники якості процесу подрібнення м’ясної сировини / О. Лясота, О. Базар // Збірник тез доповідей XIV наукової конференції Тернопільського національного технічного університету імені Івана Пулюя "Матеріалознавство та машинобудування", 27-28 жовтня 2010 року — Т. : ТНТУ, 2010 — Том 2. — С. 69. — (Обладнання харчових виробництв).
Bibliographic description (International): Liasota O., Bazar O. (2010) Pokaznyky yakosti protsesu podribnennia miasnoi syrovyny. Collection of abstracts ⅩⅣ Conference Ternopil National Technical University Ivan Pul'uj "Materials Science and Engineering" (Tern., 27-28 October 2010), Volume 2, pp. 69 [in Ukrainian].
Is part of: Збірник тез доповідей XIV наукової конференції Тернопільського національного технічного університету імені Івана Пулюя "Матеріалознавство та машинобудування"
Collection of abstracts ⅩⅣ Conference Ternopil National Technical University Ivan Pul'uj "Materials Science and Engineering"
Conference/Event: ⅩⅣ наукова конференція Тернопільського національного технічного університету імені Івана Пулюя „Матеріалознавство та машинобудування“
Journal/Collection: Збірник тез доповідей XIV наукової конференції Тернопільського національного технічного університету імені Івана Пулюя "Матеріалознавство та машинобудування"
Volume: 2
Date de publication: 27-oct-2010
Date of entry: 20-fév-2016
Editeur: ТНТУ
TNTU
Place of the edition/event: Україна, Тернопіль
Ukraine, Ternopil
Temporal Coverage: 27-28 жовтня 2010 року
27-28 October 2010
UDC: 637.6
Page range: 69
Start page: 69
End page: 69
URI/URL: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/12109
Content type: Article
Collection(s) :ⅩⅣ наукова конференція ТНТУ ім. Івана Пулюя (2010)



Tous les documents dans DSpace sont protégés par copyright, avec tous droits réservés.