Пошук


Поточні фільтри:
Почати новий пошук
Додати фільтри:

Використовуйте фільтри для уточнення результатів пошуку.


Результати 1-25 зі 25 (час пошуку: 0.083 секунди).
  • назад
  • 1
  • далі
Знайдені матеріали:
ТипДата випускуДата внесенняНазваАвтор(и)
Conference Abstract26-тра-202230-гру-2022Застосування бактеріоремедіації на штучних екосистемах очисних спорудШвед, Ольга Василівна; Губрій, Зоряна Василівна; Швед, Олекса Мирославович; Вічко, Олена Іванівна; Лубенець, Віра Ільківна; Shved, O.V.; Нubriі, Z.V.; Shved, O.M; Vichko, O.I.; Lubenets, V.I.
Methodical recommendations201826-чер-2018Методичні вказівки до виконання лабораторних робіт з курсу «Загальні технології харчових виробництв». Розділ «Технологія олієжирових продуктів»Карпик, Галина Вікторівна
Conference Abstractлис-201928-тра-2020Особливості впровадження дистанційних технологій при викладанні профільних дисциплін для студентів-технологівКарпик, Галина Вікторівна
Conference Abstract27-кві-201828-тра-2020Дослідження раціональних режимів сушіння макаронних виробів функціонального призначенняКарпик, Галина Вікторівна; Вічко, Олена Іванівна; Юрчак, Віра Гаврилівна
Articleвер-201827-тра-2020Оцінка однорідності суміші при замішуванніКарпик, Галина; Стадник, Ігор; Паньків, Юрій
Conference Abstractвер-201928-тра-2020Дослідження колоїдних процесів при виготовленні макаронних виробівКарпик, Галина Вікторівна
Conference Abstract201721-січ-2018Використання різних розчинників при виділенні казеїнових фосфопептидівЮкало, Володимир Глібович; Сторож, Людмила Анатоліївна; Кушнірук, Наталія Василівна
Article201721-січ-2018Підбір умов для препаративного електрофорезу протеїнів сироватки молока у нативних умовахЮкало, Володимир Глібович; Yukalo, Volodymyr; Дацишин, Катерина Євгенівна; Datsyshyn, Kateryna
Article201721-січ-2018Отримання казеїнових фосфопептидів за дії протеолітичних систем лактококівЮкало, Володимир Глібович; Yukalo, Volodymyr; Сторож, Людмила Анатоліївна; Storozh, Liudmyla
Articleлис-201821-гру-2018Молекулярно-масовий розподіл казеїнових фосфопептидівЮкало, Володимир Глібович; Сторож, Людмила Анатоліївна; Карпик, Галина Вікторівна
Methodical recommendationsтра-201824-чер-2018Органічна хіміяНазарко, Ірина Степанівна; Вічко, Олена Іванівна
Learning Objectтра-201719-чер-2017Методичні вказівки до виконання лабораторної роботи на тему: «Визначення органічних кислот у харчових продуктах» з курсу «Біологічно активні сполуки в харчових продуктах»Джур, Ярослава Богданівна
-тра-201720-чер-2017Методичні вказівки до лабораторної роботи № 3 з курсу „ Інструментальні методи аналізу ” Спектральні методи дослідження. Спектрофотометрія. Визначення феруму (ІІІ) у вигляді сульфосаліцилатуШпилик, Олександра Богданівна; Кушнірук, Наталія Василівна
-тра-201719-чер-2017Методичні вказівки до виконання лабораторної роботи на тему: «Дослідження рослинної сировини, яка містить біологічно активні водорозчинні вітаміни» з курсу «Біологічно активні сполуки в харчових продуктах»Джур, Ярослава Богданівна; Назарко, Ірина Степанівна
Learning Objectтра-201719-чер-2017Методичні вказівки до виконання лабораторної роботи на тему: «Визначення хімічних елементів у біологічному матеріалі» з курсу «Біологічно активні сполуки в харчових продуктах»Джур, Ярослава Богданівна
Methodical recommendationsбер-201920-чер-2019Методичні вказівки до виконання практичних занять з курсу «Науково-дослідна робота студентів» для студентів спеціальності 181 «Харчові технології»Назарко, Ірина Степанівна
Methodical recommendationsтра-201822-чер-2018Основи наукових дослідженьНазарко, Ірина Степанівна
Methodical recommendations201824-лют-2019ГІГІЄНІЧНА ОЦІНКА ЯЛОВИЧИНИ ЗА ВМІСТОМ ПСИХРОТРОФНИХ МІКРООРГАНІЗМІВСалата, Володимир Зеновійович; Кухтин, Микола Дмитрович; Перкій, Юрій Богданович
Article201721-січ-2018Отримання біоактивних казеїнових фосфопептидів з використанням різних розчинниківЮкало, Володимир Глібович; Yukalo, Volodymyr; Сторож, Людмила Анатоліївна; Storozh, Liudmyla
Conference Abstract201721-січ-2018Отримання попередників біоактивних пептидів із сироватки молокаЮкало, Володимир Глібович; Дацишин, Катерина Євгенівна
Methodical recommendations201831-жов-2018Сучасні технології молока і молочних продуктів. Частина 1. : Метод. вказівки до виконання лабораторних робітКрупа, Ольга Миколаївна; Сторож, Людмила Анатолівна; Дацишин, Катерина Євгенівна
Other2-гру-20162-гру-2016Ветеринарно-санітарна оцінка сиру кисломолочного та сметани, які надходять у вільний продаж на ринки за мікробіологічними критеріямиКухтин, Микола Дмитрович; Перкій, Юрій Богданович; Горюк, Юлія Вікторівна
Monograph202330-тра-2023Мікробіологічні та біохімічні процеси у м’ясі яловичини за холодильного зберігання: монографіяКухтин, Микола Дмитрович; Салата, Володимир Зеновійович
Monograph20235-чер-2023Мікробіологія молочних продуктів вироблених з молока коров’ячого сирого: монографіяКухтин, Микола Дмитрович; Горюк, Юлія Вікторівна
Monograph202410-кві-2024Мікрофлора замороженої риби імпортованої в УкраїнуКухтин, Микола Дмитрович; Малімон, Зоя Василівна
Результати 1-25 зі 25 (час пошуку: 0.083 секунди).
  • назад
  • 1
  • далі