Навчальні матеріали кафедри харчової біотехнології і хімії : [65] Домівка зібрання Перегляд статистики

Огляд
Підпишіться на це зібрання, щоб щодня отримувати повідомлення по електронній пошті про нові додавання RSS Feed RSS Feed RSS Feed
Матеріали зібрання (Дати збереження, сортування за спаданням): від 1 до 65 з 65
ТипДата випускуДата внесенняНазваАвтор(и)
Handbook20235-чер-2023Лабораторний практикум з мікробіології молока і молочних продуктів: навчальний посібникКухтин, Микола Дмитрович; Кравченюк, Христина Юріївна
Methodical recommendations202226-гру-2022ПрактикаНазарко, Ірина Степанівна; Бейко, Людмила Анатоліївна; Карпик, Галина Вікторівна; Лісовська, Тетяна Олегівна; Сельський, Володимир Романович
Methodical recommendations202227-чер-2022Методичні вказівки до виконання курсового проєкту з дисципліни «Технологія молока і молочних продуктів» здобувачами освітнього ступеня «бакалавр» спеціальності «Харчові технології» усіх форм навчанняКрупа, Ольга Миколаївна; Сторож, Людмила Анатоліївна; Дацишин, Катерина Євгенівна
Methodical recommendations202117-лис-2021Методичні вказівки до виконання кваліфікаційної роботи здобувачів освітнього ступеня «бакалавр» зі спеціальності 181 «Харчові технології» спеціалізації «Технології зберігання, консервування та переробки молока»Крупа, Ольга Миколаївна; Сторож, Людмила Анатоліївна; Дацишин, Катерина Євгенівна
Laboratory Instructions202013-чер-2021Методичні вказівки до виконання лабораторних робіт з курсу «Теоретичні основи технології харчових виробництв» для студентів всіх форм навчання спеціальності 181 Харчові технологіїВічко, Олена Іванівна; Сторож, Людмила Анатоліївна
Laboratory Instructions202113-чер-2021Методичні вказівки до проведення лабораторних робіт з курсу «Протеїни молока та біологічно активні продукти їхнього протеолізу» для здобувачів ступеня доктора філософії за спеціальністю 181 «Харчові технології»Юкало, Володимир Глібович; Сторож, Людмила Анатоліївна
Laboratory Instructions202013-чер-2021Методичні вказівки до лабораторних робіт з дисципліни «Технологічний і хімічний контроль виробництва молочних продуктів» для студентів спеціальності 181 «Харчові технології» зі спеціалізації «Технології зберігання, консервування та переробки молока» денної і заочної форм навчання.Сторож, Людмила Анатоліївна; Юкало, Володимир Глібович
Methodical recommendationsжов-202013-чер-2021Методичні вказівки до виконання лабораторних робіт з курсу «Загальна та неорганічна хімія» розроблено відповідно до навчального плану для студентів спеціальності 181 «Харчові технології» Ч.1. «Загальна хімія»Вічко, Олена Іванівна; Назарко, Ірина Степанівна
Laboratory Instructionsчер-202029-чер-2020Методичні вказівки до виконання лабораторних робіт з дисципліни «Харчова хімія» для студентів всіх форм навчання спеціальності 181 «Харчові технології» Ч.2.Назарко, Ірина Степанівна; Покотило, Олег Степанович
Laboratory Instructionsчер-202029-чер-2020Методичні вказівки до виконання лабораторних робіт з дисципліни «Харчова хімія» для студентів всіх форм навчання спеціальності 181 «Харчові технології» Ч.1.Назарко, Ірина Степанівна; Покотило, Олег Степанович
Handbook201927-сер-2019Загальна хімія : навчальний посібник для студентів технічних спеціальностейНазарко, Ірина Степанівна; Вічко, Олена Іванівна
Laboratory Instructions201923-кві-2019Методичні вказівки до лабораторних робіт з дисципліни «Біохімія»Юкало, Володимир Глібович; Сторож, Людмила Анатоліївна
Laboratory Instructions201811-січ-2019Лабораторний практикум з хімії і фізики молока і молочних продуктівЮкало, Володимир Глібович
Methodical recommendations201817-гру-2018Методичні вказівки до виконання лабораторних робіт з курсу «Загальна хімія» розроблено відповідно до навчального плану для студентів всіх форм навчання спеціальностей 152 Метрологія та інформаційно-вимірювальна техніка; 153 Мікро- та наносистемна техніка; 163 Біомедична інженерія; 172 Телекомунікації та радіотехніка; 274 Автомобільний транспорт; 275 Транспортні технологіїНазарко, Ірина Степанівна; Вічко, Олена Іванівна
Methodical recommendations201831-жов-2018Сучасні технології молока і молочних продуктів. Частина 2. : Метод. вказівки до виконання лабораторних робіт для студентів денної та заочної форм навчання спеціальності 181 «Харчові технології» спеціалізації «Технології зберігання, консервування та переробки молока».Крупа, Ольга Миколаївна; Сторож, Людмила Анатолівна; Дацишин, Катерина Євгенівна
Methodical recommendations; Methodical recommendations201713-вер-2018Технологія отримання та первинного оброблення молока : Метод. вказівки до виконання практичних робіт для студентів денної та заочної форм навчання напряму підготовки 6.051701 «Харчові технології та інженерія»Дацишин, Катерина Євгенівна; Рибак, Ольга Миколаївна
Methodical recommendations201722-чер-2018Методичні вказівки до виконання лабораторних робіт з курсу «Технологічна експертиза виробництва харчової продукції» (Частина І) для студентів спеціальності 6.051702 «Технологічна експертиза та безпека харчової продукції»Вічко, Олена Іванівна
Methodical recommendations201722-чер-2018Методичні вказівки до виконання лабораторних робіт з курсу «Технологічна експертиза виробництва харчової продукції» (Частина ІІ «Гігієнічна експертиза харчової продукції» для студентів спеціальності 6.051702 «Технологічна експертиза та безпека харчової продукції»Вічко, Олена Іванівна
Methodical recommendations201722-чер-2018Методичні вказівки до виконання курсової роботи з дисципліни «Технологічна експертиза виробництва харчової продукції» для студентів денної форми навчання напряму підготовки 6.051702 «Технологічна експертиза та безпека харчової продукції»Вічко, Олена Іванівна; Дацишин, Катерина Євгенівна
Methodical recommendations201722-чер-2018Методичні вказівки до виконання лабораторних робіт з курсу «Технологічна експертиза виробництва харчової продукції» (Частина ІІІ «Ідентифікаційна експертиза харчової продукції») для студентів спеціальності 6.051702 «Технологічна експертиза та безпека харчової продукції»Вічко, Олена Іванівна
Methodical recommendations201722-чер-2018Методичні вказівки до виконання лабораторних робіт з курсу «Ідентифікація і методи виявлення фальсифікації харчової продукції» для студентів спеціальності 6.051702 «Технологічна експертиза та безпека харчової продукції»Вічко, Олена Іванівна; Карпик, Галина Вікторівна
Methodical recommendations201722-чер-2018Методичні вказівки до виконання практичних занять з курсу «НАССР і системи управління безпечністю харчової продукції» для студентів спеціальності 6.051702 «Технологічна експертиза та безпека харчової продукції»Вічко, Олена Іванівна
Laboratory Instructionsвер-201714-чер-2018Харчові технології. Частина 1. : Метод. вказівки до виконання лабораторних робіт для студентів денної форми навчання напряму підготовки 6.051702 "Технологічна експертиза та безпека харчової продукції".Дацишин, Катерина Євгенівна; Сторож, Людмила Анатолівна
Methodical recommendationsвер-201714-чер-2018Харчові технології. Частина 1. : Метод. вказівки до виконання практичних робітДацишин, Катерина Євгенівна; Сторож, Людмила Анатолівна
Methodical recommendationsчер-201813-чер-2018Методичні вказівки до виконання практичних робіт з дисципліни "Системи сертифікації технологічних процесів на підприємствах харчової промисловостіДацишин, Катерина Євгенівна; Шпилик, Олександра Богданівна
Methodical recommendationsвер-20174-лют-2018Методичні вказівки до виконання практичних робіт з дисципліни «Харчові технології». Частина 2Дацишин, Катерина Євгенівна; Сторож, Людмила Анатолівна
Bookтра-201727-чер-2017Конспект лекцій з курсу «Фізична і колоїдна хімія» (частина 2. Колоїдна хімія)Назарко, Ірина Степанівна
Learning Object201624-чер-2017Методичні вказівки для виконання лабораторних робіт з курсу «Загальні технології харчових виробництв» Розділ: Технологія хліба, макаронних та кондитерських виробів-
Learning Object201624-чер-2017Методичні вказівки для виконнання практичних робіт з дисципліни "Безвідходні технології консервних виробництв"Карпик, Галина Вікторівна
Learning Objectтра-201723-чер-2017Методичні вказівки до лабораторної роботи № 5 з курсу „Інструментальні методи аналізу” Електрометричні методи. Потенціометрія.Шпилик, Олександра Богданівна; Кушнірук, Наталія Василівна
Learning Objectтра-201723-чер-2017Методичні вказівки до лабораторної роботи №7 з курсу „ Інструментальні методи аналізу ” Оптичні методи аналізу. Визначення питомого обертання та концентрації оптично активної речовини (глюкози, сахарози, лактози або галактози)Шпилик, Олександра Богданівна; Кушнірук, Наталія Василівна
Learning Objectлис-201622-чер-2017Програма та методичні вказівки щодо проходження фахової практики для студентів спеціальності 181 «Харчові виробництва»Рибак, Ольга Миколаївна; Rybak, Olga; Сторож, Людмила Анатоліївна; Storosh, Ludmyla
Learning Objectлис-201622-чер-2017Методичні вказівки до виконання курсового проекту студентами спеціальності 181 «Харчові виробництва» (6.051701 «Харчові технології та інженерія») спеціалізації “Зберігання, консервування і переробка молока”Рибак, Ольга Миколаївна; Rybak, Olga; Сторож, Людмила Анатоліївна; Storosh, Ludmyla
Learning Objectлис-201622-чер-2017Технології молочних консервів та перероблення вторинної молочної сировини : Конспект лекцій з курсу "Технології молока і молочних продуктів"Рибак, Ольга Миколаївна; Rybak, Olga
Learning Objectлис-201622-чер-2017Технології маслоробста та сироробства : Конспект лекцій з курсу "Технологія молока і молочних продуктів"Рибак, Ольга Миколаївна; Rybak, Olga
Learning Objectжов-201622-чер-2017"Технології незбираномолочних продуктів і морозива" : Конспект лекцій з курсу "Технологія молока і молочних продуктів"Рибак, Ольга Миколаївна; Rybak, Olga
-тра-201720-чер-2017Методичні вказівки до лабораторної роботи № 6 з курсу „Інструментальні методи аналізу” Оптичні методи аналізу. Визначення речовин у розчині рефрактометричним методомШпилик, Олександра Богданівна; Кушнірук, Наталія Василівна
Learning Objectтра-201718-чер-2017МЕТОДИЧНІ ВКАЗІВКИ до виконання лабораторної роботи на тему: «Дослідження якісного та кількісного складу біологічно активних жиророзчинних вітамінів в харчових продуктах» з курсу «Біологічно активні сполуки в харчових продуктах»Джур, Ярослава Богданівна; Назарко, Ірина Степанівна
-січ-201711-тра-2017"Технологія молока і молочних продуктів" методичні вказівки до виконання лабораторних робіт, Частина 2Рибак, Ольга Миколаївна; Сторож, Людмила Анатолівна; Дацишин, Катерина Євгенівна
-січ-201711-тра-2017Методичні вказівки до виконання курсової роботи з дисципліни «Харчові технології»Сторож, Людмила Анатолівна; Дацишин, Катерина Євгенівна
-гру-201628-кві-2017"Технологія молока і молочних продуктів" методичні вказівки до виконання лабораторних робіт, Частина 1Рибак, Ольга Миколаївна; Сторож, Людмила Анатолівна; Дацишин, Катерина Євгенівна
Learning Objectтра-201426-кві-2017Загальні технології харчової промисловості Розділ «Технології молока і молочних продуктів» конспект лекційРибак, Ольга Миколаївна; Rybak, Olga
Bookжов-201326-кві-2017Загальні технології харчової промисловості Розділ «Технології м’яса і м’ясних продуктів»: конспект лекційРибак, Ольга Миколаївна; Rybak, Olga
Learning Objectтра-201426-кві-2017Загальні технології харчової промисловості Розділ «Технології молока і молочних продуктів» : методичні вказівки до лабораторних робітРибак, Ольга Миколаївна; Rybak, Olga
Bookтра-201426-кві-2017Загальні технології харчової промисловості "Розділ «Технології м’яса і м’ясних продуктів», методичні вказівки до лабораторних робітРибак, Ольга Миколаївна; Rybak, Olga
Bookтра-201328-бер-2017Фізико-хімічні і біологічні основи технології галузіНазарко, Ірина Степанівна
Learning Object; Other20154-жов-2016Санітарно-гігієнічні вимоги до технології доїння, первинної обробки, зберігання і транспортування молока коров’ячого сирого в молочних кооперативахКухтин, Микола Дмитрович; Перкій, Юрій Богданович
Learning Object201516-вер-2016Конспект лекцій з курсу "Загальні технології харчової промисловості"Карпик, Галина Вікторівна
Learning Object201516-вер-2016Конспект лекцій з курсу "Безвідходні технології консервних виробництв"Карпик, Галина Вікторівна
Book22-сер-201622-сер-2016Практикум з технології молока та молочних продуктівГрек, Олена Вікторівна; Ющенко, Наталія Михайлівна; Осьмак, Тетяна Григорівна; Онопрійчук, Олена Олександрівна; Рибак, Ольга Миколаївна; Тимчук, Алла Вікторівна; Красуля, Олена Олександрівна
Learning Object22-сер-201622-сер-2016Методичні вказівки до виконання курсового і дипломного проектів студентами спеціальності 7.05170108 «Технології зберігання, консервування та переробки молока» усіх форми навчанняРибак, Ольга Миколаївна; Rybak, Olga
Learning Object22-сер-201622-сер-2016Методичні вказівки до виконання курсового і дипломного проектів студентами напряму підготовки 6.051701 «Харчові технології та інженерія» із спеціалізації «Зберігання, консервування та переробки молока» усіх форми навчанняРибак, Ольга Миколаївна; Rybak, Olga; Сторож, Людмила Анатоліївна; Storosh, Ludmyla
Learning Object12-лип-201612-лип-2016Програма та методичні вказівки щодо проходження хіміко-аналітичної практики для студентів напряму 6.051702 "Технологічна експертиза та безпека харчової продукції"Шпилик, Олександра Богданівна; Покотило, Олег степанович
Learning Object12-лип-201612-лип-2016Методичні вказівки до виконання лабораторної роботи «Дистильована вода. Реактиви. Приготування розчинів» з курсу «Загальна та неорганічна хімія»Лісовська, Тетяна Олегівна
Learning Object12-лип-201612-лип-2016Методичні вказівки до виконання лабораторної роботи " Ваги та правила зважування. Мірний посуд. Визначення густини. Визначення рН" з курсу "Загальна та неорганічна хімія"Джур, Ярослава Богданівна; Лісовська, Тетяна Олегівна
Learning Object12-лип-201612-лип-2016Методичні вказівки до виконання лабораторної роботи "Хімічний фарфоровий посуд. Допоміжні пристрої та матеріали. Очищення хімічного посуду" з курсу "Загальна та неорганічна хімія"Джур, Ярослава Богданівна; Лісовська, Тетяна Олегівна
Learning Object12-лип-201612-лип-2016Методичні вказівки до виконання лабораторної роботи " Правила техніки безпеки при роботі в хімічній лабораторії. Техніка виконання лабораторних робіт. Лабораторний скляний посуд" з курсу "Загальна та неорганічна хімія"Джур, Ярослава Богданівна; Лісовська, Тетяна Олегівна
Learning Object8-лип-20168-лип-2016Методичні вказівки до виконання лабораторних робіт з дисципліни «Інноваційні інгредієнти в технології консервованих продуктів»Назарко, Ірина Степанівна
Learning Object8-лип-20168-лип-2016Методичні вказівки до виконання лабораторних робіт (частина 1) з курсу «Загальна хімія» для студентів всіх форм навчання спеціальності ступеня «Бакалавр"Джур, Ярослава Богданівна
Other24-чер-201624-чер-2016Методичний посібник до виконання практичних робіт з курсу «Хімія» для студентів денної та заочної форми навчання напряму «Зварювання».Кушнірук, Наталя Василівна,; Лісовська, Тетяна Олегівна
Learning Object20107-чер-2012Методичні вказівки до лабораторних робіт з курсу „Інноваційні технології галузі“Мельнічук, Оксана Євстахівна; Гащук, Олександра Ізидорівна; Сельський, Володимир Романович
Learning Object20097-чер-2012Методичні вказівки з курсу „Технологія консервування риби та рибопродуктів“Мельнічук, Оксана Євстахівна
Learning Object20107-чер-2012Методичні рекомендації до виконання магістерських робітМельнічук, Оксана Євстахівна; Гащук, Олександра Ізидорівна; Юкало, Володимир Глібович; Покотило, О.С.; Сельський, Володимир Романович
Learning Object20117-чер-2012Методичні вказівки до практичних робіт з дисципліни „Реконструкція та проектування підприємств галузі“Мельнічук, Оксана Євстахівна
Learning Object20097-чер-2012Методичні вказівки до виконання курсового проекту з дисципліни „Інноваційні технології галузі“Мельнічук, Оксана Євстахівна; Гащук, Олександра Ізидорівна; Сельський, Володимир Романович
Матеріали зібрання (Дати збереження, сортування за спаданням): від 1 до 65 з 65

Розкриття

за датою випуску
за мовами