Skip navigation
Домівка
Перегляд
Фонди та зібрання
Огляд матеріалів:
Дати випуску
Автори
Заголовки
Теми
УДК
Дати збереження
Типи вмісту
Мови
Журнали/збірники
Конференції/заходи
Видання, що містить
ISSN
Видавництва
Приналежності
Ступені дисертацій
Градації дисертацій
Дисципліни дисертацій
Дисертаційні ради
Установи захисту дисертацій
Дати подання
Довідка
Мова
中文
українська
Türkçe
ไทย
svenska
português
polski
norsk
日本語
italiano
Bahasa Indonesia
magyar
Galician
français
Basque
Eesti
español
Ελληνικά
Deutsch
Welsh
čeština
català
български
English
Вхід:
Мій архів матеріалів
Оновлення на e-mail
Обліковий запис
ELARTU — Інституційний репозитарій ТНТУ імені Івана Пулюя
Пошук
Пошук:
Весь архів електронних ресурсів
Факультет інженерії машин, споруд та технологій (ФМТ)
Кафедра харчової біотехнології і хімії (ХБ)
Навчальні матеріали кафедри харчової біотехнології і хімії
запит
Поточні фільтри:
Назва
Автор
Тема
Дата випуску
Тип вмісту
Мова
Дорівнює
Містить
Ідент.
Не дорівнює
Не містить
Не ідент.
Почати новий пошук
Додати фільтри:
Використовуйте фільтри для уточнення результатів пошуку.
Назва
Автор
Тема
Дата випуску
Тип вмісту
Мова
Дорівнює
Містить
Ідент.
Не дорівнює
Не містить
Не ідент.
Результати 1-7 зі 7 (час пошуку: 0.007 секунди).
назад
1
далі
Знайдені матеріали:
Тип
Дата випуску
Дата внесення
Назва
Автор(и)
-
січ-2017
11-тра-2017
"Технологія молока і молочних продуктів" методичні вказівки до виконання лабораторних робіт, Частина 2
Рибак, Ольга Миколаївна
;
Сторож, Людмила Анатолівна
;
Дацишин, Катерина Євгенівна
Methodical recommendations
вер-2017
14-чер-2018
Харчові технології. Частина 1. : Метод. вказівки до виконання практичних робіт
Дацишин, Катерина Євгенівна
;
Сторож, Людмила Анатолівна
Laboratory Instructions
вер-2017
14-чер-2018
Харчові технології. Частина 1. : Метод. вказівки до виконання лабораторних робіт для студентів денної форми навчання напряму підготовки 6.051702 "Технологічна експертиза та безпека харчової продукції".
Дацишин, Катерина Євгенівна
;
Сторож, Людмила Анатолівна
-
січ-2017
11-тра-2017
Методичні вказівки до виконання курсової роботи з дисципліни «Харчові технології»
Сторож, Людмила Анатолівна
;
Дацишин, Катерина Євгенівна
Methodical recommendations
вер-2017
4-лют-2018
Методичні вказівки до виконання практичних робіт з дисципліни «Харчові технології». Частина 2
Дацишин, Катерина Євгенівна
;
Сторож, Людмила Анатолівна
Methodical recommendations
2018
31-жов-2018
Сучасні технології молока і молочних продуктів. Частина 2. : Метод. вказівки до виконання лабораторних робіт для студентів денної та заочної форм навчання спеціальності 181 «Харчові технології» спеціалізації «Технології зберігання, консервування та переробки молока».
Крупа, Ольга Миколаївна
;
Сторож, Людмила Анатолівна
;
Дацишин, Катерина Євгенівна
-
гру-2016
28-кві-2017
"Технологія молока і молочних продуктів" методичні вказівки до виконання лабораторних робіт, Частина 1
Рибак, Ольга Миколаївна
;
Сторож, Людмила Анатолівна
;
Дацишин, Катерина Євгенівна
Розкриття
за авторами
7
Дацишин, Катерина Євгенівна
2
Рибак, Ольга Миколаївна
1
Крупа, Ольга Миколаївна
за темами
1
Технологія молока і молочних прод...
за датою випуску
1
2018
5
2017
1
2016
за типом вмісту
3
Methodical recommendations
1
Laboratory Instructions
за мовами
3
uk