Skip navigation
Домівка
Перегляд
Фонди та зібрання
Огляд матеріалів:
Дати випуску
Автори
Заголовки
Теми
УДК
Дати збереження
Типи вмісту
Мови
Журнали/збірники
Конференції/заходи
Видання, що містить
ISSN
Видавництва
Приналежності
Ступені дисертацій
Градації дисертацій
Дисципліни дисертацій
Дисертаційні ради
Установи захисту дисертацій
Дати подання
Довідка
Мова
中文
українська
Türkçe
ไทย
svenska
português
polski
norsk
日本語
italiano
Bahasa Indonesia
magyar
Galician
français
Basque
Eesti
español
Ελληνικά
Deutsch
Welsh
čeština
català
български
English
Вхід:
Мій архів матеріалів
Оновлення на e-mail
Обліковий запис
ELARTU — Інституційний репозитарій ТНТУ імені Івана Пулюя
Пошук
Пошук:
Весь архів електронних ресурсів
Факультет інженерії машин, споруд та технологій (ФМТ)
Кафедра харчової біотехнології і хімії (ХБ)
Навчальні матеріали кафедри харчової біотехнології і хімії
запит
Поточні фільтри:
Назва
Автор
Тема
Дата випуску
Тип вмісту
Мова
Дорівнює
Містить
Ідент.
Не дорівнює
Не містить
Не ідент.
Почати новий пошук
Додати фільтри:
Використовуйте фільтри для уточнення результатів пошуку.
Назва
Автор
Тема
Дата випуску
Тип вмісту
Мова
Дорівнює
Містить
Ідент.
Не дорівнює
Не містить
Не ідент.
Результати 1-10 зі 10 (час пошуку: 0.018 секунди).
назад
1
далі
Знайдені матеріали:
Тип
Дата випуску
Дата внесення
Назва
Автор(и)
Laboratory Instructions
чер-2020
29-чер-2020
Методичні вказівки до виконання лабораторних робіт з дисципліни «Харчова хімія» для студентів всіх форм навчання спеціальності 181 «Харчові технології» Ч.2.
Назарко, Ірина Степанівна
;
Покотило, Олег Степанович
Book
тра-2017
27-чер-2017
Конспект лекцій з курсу «Фізична і колоїдна хімія» (частина 2. Колоїдна хімія)
Назарко, Ірина Степанівна
Learning Object
тра-2017
18-чер-2017
МЕТОДИЧНІ ВКАЗІВКИ до виконання лабораторної роботи на тему: «Дослідження якісного та кількісного складу біологічно активних жиророзчинних вітамінів в харчових продуктах» з курсу «Біологічно активні сполуки в харчових продуктах»
Джур, Ярослава Богданівна
;
Назарко, Ірина Степанівна
Methodical recommendations
жов-2020
13-чер-2021
Методичні вказівки до виконання лабораторних робіт з курсу «Загальна та неорганічна хімія» розроблено відповідно до навчального плану для студентів спеціальності 181 «Харчові технології» Ч.1. «Загальна хімія»
Вічко, Олена Іванівна
;
Назарко, Ірина Степанівна
Laboratory Instructions
чер-2020
29-чер-2020
Методичні вказівки до виконання лабораторних робіт з дисципліни «Харчова хімія» для студентів всіх форм навчання спеціальності 181 «Харчові технології» Ч.1.
Назарко, Ірина Степанівна
;
Покотило, Олег Степанович
Methodical recommendations
2018
17-гру-2018
Методичні вказівки до виконання лабораторних робіт з курсу «Загальна хімія» розроблено відповідно до навчального плану для студентів всіх форм навчання спеціальностей 152 Метрологія та інформаційно-вимірювальна техніка; 153 Мікро- та наносистемна техніка; 163 Біомедична інженерія; 172 Телекомунікації та радіотехніка; 274 Автомобільний транспорт; 275 Транспортні технології
Назарко, Ірина Степанівна
;
Вічко, Олена Іванівна
Handbook
2019
27-сер-2019
Загальна хімія : навчальний посібник для студентів технічних спеціальностей
Назарко, Ірина Степанівна
;
Вічко, Олена Іванівна
Book
тра-2013
28-бер-2017
Фізико-хімічні і біологічні основи технології галузі
Назарко, Ірина Степанівна
Learning Object
8-лип-2016
8-лип-2016
Методичні вказівки до виконання лабораторних робіт з дисципліни «Інноваційні інгредієнти в технології консервованих продуктів»
Назарко, Ірина Степанівна
Methodical recommendations
2022
26-гру-2022
Практика
Назарко, Ірина Степанівна
;
Бейко, Людмила Анатоліївна
;
Карпик, Галина Вікторівна
;
Лісовська, Тетяна Олегівна
;
Сельський, Володимир Романович
Розкриття
за авторами
3
Вічко, Олена Іванівна
2
Покотило, Олег Степанович
1
Бейко, Людмила Анатоліївна
1
Джур, Ярослава Богданівна
1
Карпик, Галина Вікторівна
1
Лісовська, Тетяна Олегівна
1
Сельський, Володимир Романович
за темами
2
нутрієнти
2
харчова хімія
2
харчові добавки
1
24.5
1
54
1
541.1
1
вітамін D
1
вітамін А
1
вітамін Е
1
жиророзчинні вітаміни
1
загальна хімія
1
колоїдна хімія
1
консервування та переробки плодів...
1
неорганічна хімія
1
Практика, ознайомча, навчальна, т...
1
технології зберігання
1
хімія
за датою випуску
1
2022
3
2020
1
2019
1
2018
2
2017
1
2016
1
2013
за типом вмісту
3
Methodical recommendations
2
Book
2
Laboratory Instructions
2
Learning Object
1
Handbook
за мовами
10
uk