Skip navigation
Домівка
Перегляд
Фонди та зібрання
Огляд матеріалів:
Дати випуску
Автори
Заголовки
Теми
УДК
Дати збереження
Типи вмісту
Мови
Журнали/збірники
Конференції/заходи
Видання, що містить
ISSN
Видавництва
Приналежності
Ступені дисертацій
Градації дисертацій
Дисципліни дисертацій
Дисертаційні ради
Установи захисту дисертацій
Дати подання
Довідка
Мова
中文
українська
Türkçe
ไทย
svenska
português
polski
norsk
日本語
italiano
Bahasa Indonesia
magyar
Galician
français
Basque
Eesti
español
Ελληνικά
Deutsch
Welsh
čeština
català
български
English
Вхід:
Мій архів матеріалів
Оновлення на e-mail
Обліковий запис
ELARTU — Інституційний репозитарій ТНТУ імені Івана Пулюя
Перегляд зібрання "Навчальні матеріали кафедри харчової біотехнології і хімії" за групою - Заголовки
Перейти до:
0-9
A
B
C
D
E
F
G
H
I
J
K
L
M
N
O
P
Q
R
S
T
U
V
W
X
Y
Z
або ж введіть декілька перших літер:
Сортування:
за заголовком
за датою випуску
за датою збереження
Впорядкування:
за зростанням
за спаданням
Вивести на сторінку:
5
10
15
20
25
30
35
40
45
50
55
60
65
70
75
80
85
90
95
100
Автори:
Усі
1
5
10
15
20
25
30
35
40
45
50
Результати від 1 до 20 із 65
далі >
Тип
Дата випуску
Дата внесення
Назва
Автор(и)
Handbook
2019
27-сер-2019
Загальна хімія : навчальний посібник для студентів технічних спеціальностей
Назарко, Ірина Степанівна
;
Вічко, Олена Іванівна
Book
тра-2014
26-кві-2017
Загальні технології харчової промисловості "Розділ «Технології м’яса і м’ясних продуктів», методичні вказівки до лабораторних робіт
Рибак, Ольга Миколаївна
;
Rybak, Olga
Learning Object
тра-2014
26-кві-2017
Загальні технології харчової промисловості Розділ «Технології молока і молочних продуктів» : методичні вказівки до лабораторних робіт
Рибак, Ольга Миколаївна
;
Rybak, Olga
Learning Object
тра-2014
26-кві-2017
Загальні технології харчової промисловості Розділ «Технології молока і молочних продуктів» конспект лекцій
Рибак, Ольга Миколаївна
;
Rybak, Olga
Book
жов-2013
26-кві-2017
Загальні технології харчової промисловості Розділ «Технології м’яса і м’ясних продуктів»: конспект лекцій
Рибак, Ольга Миколаївна
;
Rybak, Olga
Learning Object
2015
16-вер-2016
Конспект лекцій з курсу "Безвідходні технології консервних виробництв"
Карпик, Галина Вікторівна
Learning Object
2015
16-вер-2016
Конспект лекцій з курсу "Загальні технології харчової промисловості"
Карпик, Галина Вікторівна
Book
тра-2017
27-чер-2017
Конспект лекцій з курсу «Фізична і колоїдна хімія» (частина 2. Колоїдна хімія)
Назарко, Ірина Степанівна
Handbook
2023
5-чер-2023
Лабораторний практикум з мікробіології молока і молочних продуктів: навчальний посібник
Кухтин, Микола Дмитрович
;
Кравченюк, Христина Юріївна
Laboratory Instructions
2018
11-січ-2019
Лабораторний практикум з хімії і фізики молока і молочних продуктів
Юкало, Володимир Глібович
Other
24-чер-2016
24-чер-2016
Методичний посібник до виконання практичних робіт з курсу «Хімія» для студентів денної та заочної форми навчання напряму «Зварювання».
Кушнірук, Наталя Василівна,
;
Лісовська, Тетяна Олегівна
-
січ-2017
11-тра-2017
Методичні вказівки до виконання курсової роботи з дисципліни «Харчові технології»
Сторож, Людмила Анатолівна
;
Дацишин, Катерина Євгенівна
Learning Object
тра-2017
23-чер-2017
Методичні вказівки до лабораторної роботи №7 з курсу „ Інструментальні методи аналізу ” Оптичні методи аналізу. Визначення питомого обертання та концентрації оптично активної речовини (глюкози, сахарози, лактози або галактози)
Шпилик, Олександра Богданівна
;
Кушнірук, Наталія Василівна
Learning Object
2016
24-чер-2017
Методичні вказівки для виконання лабораторних робіт з курсу «Загальні технології харчових виробництв» Розділ: Технологія хліба, макаронних та кондитерських виробів
-
Learning Object
2016
24-чер-2017
Методичні вказівки для виконнання практичних робіт з дисципліни "Безвідходні технології консервних виробництв"
Карпик, Галина Вікторівна
Learning Object
22-сер-2016
22-сер-2016
Методичні вказівки до виконання курсового і дипломного проектів студентами спеціальності 7.05170108 «Технології зберігання, консервування та переробки молока» усіх форми навчання
Рибак, Ольга Миколаївна
;
Rybak, Olga
Methodical recommendations
2021
17-лис-2021
Методичні вказівки до виконання кваліфікаційної роботи здобувачів освітнього ступеня «бакалавр» зі спеціальності 181 «Харчові технології» спеціалізації «Технології зберігання, консервування та переробки молока»
Крупа, Ольга Миколаївна
;
Сторож, Людмила Анатоліївна
;
Дацишин, Катерина Євгенівна
Learning Object
2009
7-чер-2012
Методичні вказівки до виконання курсового проекту з дисципліни „Інноваційні технології галузі“
Мельнічук, Оксана Євстахівна
;
Гащук, Олександра Ізидорівна
;
Сельський, Володимир Романович
Learning Object
лис-2016
22-чер-2017
Методичні вказівки до виконання курсового проекту студентами спеціальності 181 «Харчові виробництва» (6.051701 «Харчові технології та інженерія») спеціалізації “Зберігання, консервування і переробка молока”
Рибак, Ольга Миколаївна
;
Rybak, Olga
;
Сторож, Людмила Анатоліївна
;
Storosh, Ludmyla
Methodical recommendations
2022
27-чер-2022
Методичні вказівки до виконання курсового проєкту з дисципліни «Технологія молока і молочних продуктів» здобувачами освітнього ступеня «бакалавр» спеціальності «Харчові технології» усіх форм навчання
Крупа, Ольга Миколаївна
;
Сторож, Людмила Анатоліївна
;
Дацишин, Катерина Євгенівна