Перегляд зібрання "Наукові публікації працівників кафедри обладнання харчових технологій" за групою - Заголовки

Перейти до: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
або ж введіть декілька перших літер:  
Результати від 1 до 20 із 20
ТипДата випускуДата внесенняНазваАвтор(и)
Methodical recommendations201923-гру-20192. Методичні вказівки до лабораторної роботи «Дослідження процесу маслоутворення» з курсу «Технологічне обладнання молочної промисловості»Шинарик, Марія Миколвївна; Кравець, Олег Ігорович
Article20119-лис-2011Дослідження впливу гідродинамічних характеристик на ефективність кавітаційної обробкиВітенько, Тетяна Миколаївна; Гащин, Ольга Романівна
Article200928-бер-2012Дослідження впливу температури на процес очистки сироватки фільтруваннямКравець, Олег Ігорович; Шинкарик, Марія Миколаївна; Shynkaryk, Mariia
Conference Abstractлис-201923-гру-2019. Дослідження теплообміну між матеріалом та сушильним агентом при роботі барабанної сушаркиКравець, Олег Ігорович; Ваверчак, Андрій Степанович
Article201110-лис-2011Енергетичні аспекти застосування гідродинамічних кавітаційних пристроїв у технологічних процесахВітенько, Тетяна Миколаївна; Зварич, Наталія Миколаївна; Зарецька, Тетяна Вікторівна
Other20179-чер-2017Зменшення енергозатрат на процес сушіння казеїнуШинкарик, Марія Миколаївна; Кравець, Олег Ігорович
Articleчер-201715-чер-2017Математична модель фільтрування малоконцентрованих суспензійОрлюк, Юрій Тимовійович; Шинкарик, Марія Миколаївна; Кравець, Олег Ігорович
Book201526-тра-2017Науково - технічні основи дискретної дії на компоненти при перемішуванніСтадник, Ігор Ярославович
Article20119-лис-2011Обґрунтування ефективності застосування кавітаційних пристроїв у технології виробництва кислотного казеїнуВітенько, Тетяна Миколаївна; Гащин, Ольга Романівна
Article20119-лис-2011Оцінка кавітаційного подрібнення рослинної сировини на прикладі шовковиці білої і чорноїВітенько, Тетяна Миколаївна; Зарецька, Тетяна Вікторівна
Conference Abstractвер-201712-гру-2017Очищення молочної сироватки як спосіб зменшення забруднення навколишнього середовища відходами молочного виробництваКравець, Олег Ігорович; Шинкарик, Марія Миколаївна
Article201128-бер-2012Повышение экологической безопасности молочных предприятий путем очистки сывороткиКравець, Олег Ігорович; Шинкарик, Марія Миколаївна; Shynkaryk, Mariia
Articleсер-20111-лис-2011Проблемa енергозбереження при подрібненні м'яса у кутеріЗакалов, Олександр Васильович; Бортник, Андрій Ігорович; Zakalov, Oleksandr; Bortnyk, Andriy
Otherтра-20179-чер-2017Пружний фільтрувальний елементШинкарик, Марія Миколаївна; Кравець, Олег Ігорович; Юкало, Володимир Глібович
-кві-20177-чер-2017Пути сокращения энергозатрат при сушке казеинаКравець, Олег Ігорович; Шинкарик, Марія Миколаївна; Радіо, Лариса Володимирівна; Четверікова, Світлана Олександрівна
Conference Abstractжов-201712-гру-2017Реологічні аспекти виробництва казеїнуКравець, Олег Ігорович; Четверікова, Світлана Олександрівеа; Шинкарик, Марія Миколаївна
Article20119-лис-2011Ресурсозберігаючі аспекти застосування кавітаційних пристроїв у технологічних процесахВітенько, Тетяна Миколаївна; Гащин, Ольга Романівна
Conference Abstractлис-201712-гру-2017Шляхи зниження затрат енергоресурсів на процес сушіння технічного казеїнуШинкарик, Марія Миколаївна; Кравець, Олег Ігорович; Четверікова, Світлана Олександрівна
Conference Abstractгру-20218-лип-2022Шляхи підвищення екологічності молокопереробних підприємствШинкарик, Марія Миколаївна; Кравець, Олег Ігорович
Otherкві-201716-чер-2017Інтенсифікація сушіння харчових мас із пружно-пластичними властивостямиВенгринович, Степан