Пошук
Додати фільтри:
Використовуйте фільтри для уточнення результатів пошуку.
Результати 1-6 зі 6 (час пошуку: 0.004 секунди).
- назад
- 1
- далі
Знайдені матеріали:
Тип | Дата випуску | Дата внесення | Назва | Автор(и) |
---|---|---|---|---|
Article | 21-гру-2010 | 24-лют-2016 | Йошта – джерело природних біологічно активних речовин (БАР) та доцільність її використання в технології консервування | Дзюбінська, Ірина; Dzyubinska, Iryna |
Article | 21-гру-2010 | 24-лют-2016 | Використання нетрадиційної сировини для виробнитцва нектарів | Бобко, Олена; Bobko, Olena |
Article | 21-гру-2010 | 24-лют-2016 | Розробка енергозберігаючої технології овочево-фруктових паст | Грицюк, Катерина; Grytsiuk, Kateryna |
Article | 21-гру-2010 | 24-лют-2016 | Розробка технології консервів для профілактичного харчування | Захарова, Марія; Zacharova, Maria |
Article | 21-гру-2010 | 24-лют-2016 | Кавбуз – перспективна сировина в консервуванні | Майовська, Юля; Mayovska, Yulia |
Article | 21-гру-2010 | 24-лют-2016 | Використання технології холодного протирання у виробництві повидла із сливи | Писків, Світлана; Puskiv, Svitlana |