Перегляд зібрання за групою - Типи вмісту Laboratory Instructions

Перейти до: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
або ж введіть декілька перших літер:  
Результати від 1 до 10 із 10
ТипДата випускуНазваАвтор(и)
Laboratory Instructions2018Зошит для лабораторних робіт з арт-терапії.Буняк, Надія Андроніківна
Laboratory Instructions2018Зошит для лабораторних робіт з психологічної експертизи.Буняк, Надія Андроніківна
Laboratory Instructions2017Зошит для самопізнання та розвитку з курсу «Психологія»-
Laboratory Instructions15-вер-2013Лабораторний практикум з курсу “Автоматизація виробничих процесів”Проць, Ярослав Іванович; Савків, Володимир Богданович; Ляшук, Олег Леонтійович
Laboratory Instructions22-гру-2014Лабораторний практикум з курсу “Гнучкі автоматизовані виробництва та роботехнічні комплекси” для студентів напряму 6.050202Савків, Володимир Богданович
Laboratory Instructions2017Методичні вказівки для виконання лабораторних робіт з дисципліни “Обробка біомедичних сигналів” для студентів спеціальності 163 «Біомедична інженерія» та напряму підготовки 6.051402 «Біомедична інженерія»Хвостівський, Микола Орестович
Laboratory Instructions2017Методичні вказівки до лабораторних робіт з дисципліни «Теорія інформації»Курко, Андрій Михайлович
Laboratory Instructions2018Методичні вказівки до лабораторних робіт з курсу "Програмне забезпечення інженерних розрахунків" для студентів спеціальності 192 "Будівництво та цивільна інженерія" всіх форм навчанняСорочак, Андрій Петрович
Laboratory Instructions2017Методичні вказівки до лабораторної роботи №3 з курсу «Інтернет-технології опрацювання консолідованих інформаційних ресурсів» для студентів спеціальності 124 «Системний аналіз». Тема: «Дослідження алгоритмів роботи відомих пошукових систем, алгоритми ранжування WEB-сайтів»Козбур, Галина Володимирівна; Козбур, Ігор Романович
Laboratory Instructionsвер-2017Харчові технології. Частина 1. : Метод. вказівки до виконання лабораторних робіт для студентів денної форми навчання напряму підготовки 6.051702 "Технологічна експертиза та безпека харчової продукції".Дацишин, Катерина Євгенівна; Сторож, Людмила Анатолівна