Перегляд зібрання за групою - Заголовки

Перейти до: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
або ж введіть декілька перших літер:  
Результати від 18283 до 18302 із 41433 < назад   далі >
ТипДата випускуДата внесенняНазваАвтор(и)
Methodical recommendations31-сер-202326-вер-2023Методичні вказівки для практичного заняття №7 на тему: Обґрунтування ефективності модернізації токарного верстату з числовим програмним керуванням з дисципліни „Ефективність інженерних рішень“Радик, Дмитро Леонідович; Васильків, Василь Васильович; Данильченко, Лариса Миколаївна; Ярема, Ігор Теодорович
Methodical recommendations18-чер-201720-чер-2017Методичні вказівки для проведення практичних занять з дисципліни «Теоретичні основи товарознавства та підприємництва» для студентів денної форми навчання за напрямком підготовки: 076 «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність»Подвірна, Тетяна Володимирівна
Methodical recommendations201529-вер-2016Методичні вказівки для проведення практичних занять з дисципліни “Бухгалтерський облік (загальна теорія) ” для студентів 3 курсу усіх форм навчання спеціальності 6.030509 “Облік і аудит”Кравчук, Наталія Василівна
Methodical recommendations20229-бер-2023Методичні вказівки для проведення практичних занять з дисципліни «Аналіз світових товарних ринків» для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти, що навчаються за ОПП «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність» галузі знань 07 «Управління та адміністрування» спеціальності 076 «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність»Дячун, Ольга Дмитрівна
Learning Object20158-лип-2016Методичні вказівки для проведення практичних занять з дисципліни «Бренд-менеджмент» для студентів усіх форм навчанняСтрутинська, Ірина Володимирівна
-201813-гру-2018Методичні вказівки для проведення практичних занять з дисципліни «Бухгалтерський облік та звітність в управлінні підприємством»Марущак, Леся Іванівна
-11-тра-201611-тра-2016Методичні вказівки для проведення практичних занять з дисципліни «Введення в спеціальність» для студентів денної форми навчання за напрямком спеціальності: 6.030504 «Економіка підприємства»Подвірна, Тетяна Володимирівна
-23-чер-201623-чер-2016Методичні вказівки для проведення практичних занять з дисципліни «Введення в спеціальність» для студентів денної форми навчання за напрямком спеціальності: 6.030504 «Економіка підприємства»Подвірна, Тетяна Володимирівна
Learning Object20154-вер-2016Методичні вказівки для проведення практичних занять з дисципліни «Глобальна економіка» для студентів усіх напрямів підготовки денної та заочної форми навчанняПанухник, Олена Віталіївна; Маркович, Ірина Богданівна
Methodical recommendations201714-тра-2018Методичні вказівки для проведення практичних занять з дисципліни «Економіка підприємства» для студентів напряму підготовки 6.030504 «Економіка підприємства» та спеціальності 076 «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність»Маркович, І. Б.; Малинич, Г. М.
Methodical recommendations20192-гру-2019Методичні вказівки для проведення практичних занять з дисципліни «Маркетинг в галузях та сферах діяльності» за освітньо-професійною програмою підготовки магістрів галузі знань 07 «Управління та адміністрування» спеціальності 075 «Маркетинг»Піняк, Ірина Любомирівна; Якимишин, Лілія Ярославівна
Methodical recommendations17-тра-201617-тра-2016Методичні вказівки для проведення практичних занять з дисципліни «Місцеві фінанси» для студентів денної та заочної форм навчання за напрямком спеціальності: 6.030508 «Фінанси та кредит»Подвірна, Тетяна Володимирівна; Панухник, Яна Геннадіївна
Methodical recommendations201814-бер-2019Методичні вказівки для проведення практичних занять з дисципліни «Облік і контроль маркетингової діяльності»Марущак, Леся Іванівна
Learning Object201713-чер-2017Методичні вказівки для проведення практичних занять з дисципліни «Ооснови конструювання біомедичної апаратури» для студентів за напрямом підготовки 6.050402 “Біомедична інженерія”Шадріна, Галина Михайлівна
-201713-чер-2018Методичні вказівки для проведення практичних занять з дисципліни «Основи товарознавства харчових продуктів» за ОР «Бакалавр» для студентів денної форми навчання за напрямком підготовки: 6.051702 «Технологічна експертиза та безпека харчової продукції»-
-201821-гру-2018Методичні вказівки для проведення практичних занять з дисципліни «Педагогіка та етика професійної діяльності» для студентіШостаківська, Надія Михайлівна
Learning Object201524-чер-2016Методичні вказівки для проведення практичних занять з дисципліни «Податковий менеджмент»Маркович, Ірина Богданівна
-26-жов-201719-чер-2018Методичні вказівки для проведення практичних занять з дисципліни «Потенціал і розвиток підприємства» для студентів денної форми навчання за напрямком підготовки: 076 «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність»Дячун, Ольга Дмитрівна
Learning Object20158-лип-2016Методичні вказівки для проведення практичних занять з дисципліни «Проектний аналіз» для студентів усіх форм навчанняСтрутинська, Ірина Володимирівна
Learning Object201524-чер-2016Методичні вказівки для проведення практичних занять з дисципліни «Регіональна економіка»Панухник, Олена Віталіївна; Маркович, Ірина Богданівна