Перегляд зібрання за групою - Теми whey

Перейти до: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
або ж введіть декілька перших літер:  
Результати від 1 до 7 із 7
ТипДата випускуДата внесенняНазваАвтор(и)
Article201330-чер-2016Влияние реологических характеристик сырной пыли на процесс фильтрования молочной сывороткиКравець, Олег Ігорович
Conference Abstract28-кві-202216-чер-2022Встановлення впливу технологічних факторів на адгезійну міцність білкової дисперсної фазиПолевий, М.; Кравець, Олег Ігорович; Polevyi, M.; Kravets, O. I.
Conference Abstract25-кві-201918-чер-2019Засади комплексної переробки молочної сировиниЛясота, О.; Liasota, O.
Bachelor Thesisчер-202329-чер-2023Проєкт цеху з виробництва м'яких сирів потужністю переробки15т незбираного молока за добуСалівонов, Тамара Василівна; Salivonov, Tamara
Bachelor Thesis202226-чер-2022Проєкт цеху з виробництва твердих сирів з організацією переробки вторинної сировини потужністю 16 т молока за змінуЧижевська, Марія Мирославівна; Chyzhevska, Mariia
Master Thesisлис-202021-гру-2020Підвищення енергоефективності підприємств молокопереробної галузі шляхом виробництва біогазу з їх відходівЧайківський, Андрій Іванович; Chaikivskyi, Andrii
Master Thesisгру-202029-гру-2020Удосконалення роботи шнекового преса для технічного казеїну із дослідженням процесу відтискуШок, Дмитро Петрович; Shok, Dmytro