Перегляд зібрання за групою - Теми provision

Перейти до: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
або ж введіть декілька перших літер:  
Результати від 1 до 4 із 4
ТипДата випускуДата внесенняНазваАвтор(и)
Article22-чер-202127-сер-2021Дослідження стану розвитку та забезпеченості основними засобами металургійної промисловості УкраїниБондаренко, Наталія Миколаївна; Нестерова, Анастасія Вячеславівна; Bondarenko, Natalya; Nesterova, Anastasiia
Master Thesisгру-202325-січ-2024Напрями вдосконалення організації управління персоналом у закладі ресторанного бізнесу (на прикладі ресторану “Едем”)Солтис, Михайло Віталійович; Soltys, Mikhailo
Master Thesisгру-202219-січ-2023Підвищення ефективності управління фінансово-економічними процесами підприємства ресторанного господарства закладу ресторанного господарства (на прикладі ресторану «Оскар»)Сотула, Юрій Федорович; Sotula, Yurij
Article18-вер-202023-гру-2020Резервна складова капіталу підприємства та її обліково-інформаційне забезпеченняКрупка, Ярослав; Krupka, Yaroslav