Перегляд зібрання за групою - Теми pectin

Перейти до: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
або ж введіть декілька перших літер:  
Результати від 1 до 8 із 8
ТипДата випускуДата внесенняНазваАвтор(и)
Article20-кві-201629-тра-2016Актинідія, як природне джерело біологічно активних речовин для створення продуктів оздоровчого та функціонального призначенняЧебеняк, Т.; Chebeniak, T.
Article24-кві-201427-лют-2016Вплив пектину на стабілізацію структури концентрованих фруктових консервівШинкарук, Оксана Юріївна; Shynkaruk, O. U.
Thesis Abstractгру-201823-гру-2018Дослідження використання желюючих речовин у виробництві фруктових консервівХодоровська, Надія Ігорівна
Article20-кві-201629-тра-2016Перспективи розвитку сільського господарства та харчової прословості Кот-Д’ІвуаруВільфрід, Басса; Baca Ikpe Wilfried Abel
Thesis Abstract201814-лют-2018Розробка нового виду фруктових консервів з використанням лікарських рослинОлексів, Валентина Романівна
Master Thesis202127-гру-2021Розробка технології кисломолочного сиру з плодовим наповнювачемРудяк, Наталія Володимирівна; Rudyak, Natalia Volodymyrivna
Master Thesis202129-гру-2021Розроблення технології сиркового виробу із шовковицею з проектуванням цеху сиру кисломолочного та виробів з ньогоЗубкович, Наталя Миколаївна; Zubkovych, Natalia
Other24-чер-201423-чер-2014Способи підвищення структуроутворювальних властивостей пектинових речовин у виробництві фруктових консервівШинкарук, Оксана Юріївна; Shynkaruk, Shynkaruk