Перегляд зібрання за групою - Теми microflora
Результати від 1 до 7 із 7
Тип | Дата випуску | Дата внесення | Назва | Автор(и) |
Conference Abstract | 25-кві-2019 | 18-чер-2019 | Визначення наявності мікробної флори на поверхні твердого антибактеріального мила | Черниш, І.; Chernysh, I. |
Master Thesis | 2020 | 25-гру-2020 | Вплив консервантів на мікробіологічну стійкість молочних продуктів | Олейнікова, Орина Володимирівна; Oleynikova, Oryna Volodymyrivna |
Thesis | лют-2017 | 20-лют-2017 | Вплив солей бензойної кислоти на мікробіологічні показники консервованих харчових продуктів | Хміль, Руслан Олегович; Hmil, Ruslan |
Article | 24-кві-2014 | 27-лют-2016 | Дослідження мікрофлори сировини для удосконалення технології стерилізації м’ясних консервів | Ясінська, Н.; Yasinska, N. |
Master Thesis | 2019 | 29-гру-2019 | Дослідження пробіотичних властивостей молочнокислих мікроорганізмів виділених з молочних продуктів | Лясота, Олена Богданівна; Liasota O.B. |
Thesis | лют-2017 | 20-лют-2017 | Мікробіологічне обґрунтування технології зберігання сировини для консервів, упакованої під вакуумом | Пінчук, Богдан Ігорович; Pinchuk, Bogdan |
Thesis Abstract | 2018 | 20-лют-2018 | Розроблення нового виду термізованого йогурту та впровадження інновації у цеху термізованих кисломолочних напоїв | Давида, Василина Олегівна; Davyda, V.O. |