Перегляд зібрання за групою - Теми microflora

Перейти до: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
або ж введіть декілька перших літер:  
Результати від 1 до 7 із 7
ТипДата випускуДата внесенняНазваАвтор(и)
Conference Abstract25-кві-201918-чер-2019Визначення наявності мікробної флори на поверхні твердого антибактеріального милаЧерниш, І.; Chernysh, I.
Master Thesis202025-гру-2020Вплив консервантів на мікробіологічну стійкість молочних продуктівОлейнікова, Орина Володимирівна; Oleynikova, Oryna Volodymyrivna
Thesisлют-201720-лют-2017Вплив солей бензойної кислоти на мікробіологічні показники консервованих харчових продуктівХміль, Руслан Олегович; Hmil, Ruslan
Article24-кві-201427-лют-2016Дослідження мікрофлори сировини для удосконалення технології стерилізації м’ясних консервівЯсінська, Н.; Yasinska, N.
Master Thesis201929-гру-2019Дослідження пробіотичних властивостей молочнокислих мікроорганізмів виділених з молочних продуктівЛясота, Олена Богданівна; Liasota O.B.
Thesisлют-201720-лют-2017Мікробіологічне обґрунтування технології зберігання сировини для консервів, упакованої під вакуумомПінчук, Богдан Ігорович; Pinchuk, Bogdan
Thesis Abstract201820-лют-2018Розроблення нового виду термізованого йогурту та впровадження інновації у цеху термізованих кисломолочних напоївДавида, Василина Олегівна; Davyda, V.O.