Перегляд зібрання за групою - Теми kneading

Перейти до: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
або ж введіть декілька перших літер:  
Результати від 1 до 5 із 5
ТипДата випускуДата внесенняНазваАвтор(и)
Article22-гру-20201-кві-2021Methods of calculation of the power for dough kneading with the use of blade-free working partСтадник, Ігор Ярославович; Пилипець, Оксана Михайлівна; Пилипець, Михайло Ількович; Піддубний, Володимир; Коломієць, Олена; Stadnik, Igor; Pylypets, Oksana; Pylypets, Mykhailo; Poddubny, Volodymyr; Kolomiiets, Olena
Master Thesisгру-202028-гру-2020Модернізація тістомісильної машини Diosna 240Е з дослідженням роботи розвантажувального вузлаДубовий, Руслан Ігорович; Dubovyi, Ruslan Igorovych
Master Thesis202131-гру-2021Розроблення рецептури і приготування рідкої опари з використанням соку червоного бурякаСташевський, Станіслав Володимирович; Stashevskyi, Stanislav
Other28-сер-201428-сер-2014Технічне переоснащення пекарні ПП "Хлібодар" з модернізацією вилкової тістомісильної машини марки IBIS MW 300 та дослідженням впливу конструктивних особливостей місильних робочих органів на якісні характеристики тістаХом’як, Олег Сергійович; Khomyak, Oleg
Master Thesis202130-гру-2021Удосконалення технології приготування рідкої опариВасилишин, Людмила Василівна; Vasylyshyn, Liudmyla