Перегляд зібрання за групою - Теми juice

Перейти до: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
або ж введіть декілька перших літер:  
Результати від 1 до 6 із 6
ТипДата випускуДата внесенняНазваАвтор(и)
Article23-бер-20218-вер-2021Features of pressing the juice from viburnum berriesШинкарик, Марія Миколаївна; Кравець, Олег Ігорович; Венгринович, Степан Миколайович; Shynkaryk, Mariia; Kravets, Oleh; Venhrynovych, Stepan
Article24-кві-201427-лют-2016Вплив температури зберігання та консервантів на мікробіологічні показники соківОстапйовська, М.; Ostapiovska, M.
Master Thesis202028-гру-2020Дослідження використання структуроутворювачів різного походження у виробництві овочевого желеМузичук, Ірина Михайлівна; Muzychuk, Iryna Mykhailivna
Master Thesis24-гру-201924-гру-2019Розробка та дослідження автоматизованої системи керування технологічним процесом виробництва томатного сокуРудакевич, Наталя Григорівна; Пахолок, Надія Юріївна; Rudakevich, Natalia; Pakholok, Nadiya
Conference Abstract25-кві-201918-чер-2019Розширення асортименту овочевої продукціїБудзінський, А.; Budzinskyi, А.
Conference Abstract28-кві-202112-гру-2021Ферментовані напої як функціональний інгредієнт у виробництві хлібобулочних виробівГайдамака, М.; Haidamaka, M.