Перегляд зібрання за групою - Теми catering
Результати від 1 до 7 із 7
Тип | Дата випуску | Дата внесення | Назва | Автор(и) |
Bachelor Thesis | гру-2023 | 26-гру-2023 | Вдосконалення маркетингової діяльності підприємства ресторанного бізнесу (на прикладі ТОВ «Україна » ресторан) | Сушко, Анжеліка Андріївна; Sushko, Anzhelika |
Bachelor Thesis | чер-2022 | 23-сер-2022 | Напрями розвитку менеджменту якості підприємства (на прикладі ПП «Самогонна ресторація») | Папура, Марія Василівна |
Master Thesis | гру-2023 | 27-гру-2023 | Розвиток маркетингу послуг у закладі громадського харчування (на прикладі кафе «Пиріжкова») | Кіпибіда, Людмила Олегівна; Kipybida, Liudmyla |
Bachelor Thesis | чер-2022 | 26-січ-2024 | Розроблення та обґрунтування напрямів інноваційного управління закладом ресторанного типу (на прикладі кафе «Jolly») | Бронашко, Назарій Михайлович; Bronashko, Nazarii |
Article | 24-кві-2014 | 27-лют-2016 | Технічне оснащення лінії з виробництва бортового харчування для міжнародного аеропорту «Харків» | Дульцев, М.; Dultcev, M. |
Master Thesis | гру-2023 | 29-гру-2023 | Удосконалення маркетингової діяльності закладу громадського харчування (на прикладі гастро-пабу «Natura») | Вишньовський, Орест Андрійович; Vyshnovskyi, Orest |
Master Thesis | гру-2023 | 25-січ-2024 | Удосконалення механізму використання сучасних управлінських інновацій на підприємстві ресторанного господарства (на прикладі ресторану “Галич”) | Гошко, Арсен Юрійович; Goshko, Arsen |