Перегляд зібрання за групою - Теми bread

Перейти до: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
або ж введіть декілька перших літер:  
Результати від 1 до 10 із 32
ТипДата випускуДата внесенняНазваАвтор(и)
Article19-кві-202223-гру-2022Rationale for dosing and mixing germinated flax seeds with wheat flourКраєвська, Світлана Петрівна; Піддубний, Володимир Антонович; Форостяна, Нінель Петрівна; Стадник, Ігор Ярославович; Паньків, Юлія Юрівна; Krayevska, Svitlana; Piddubnyi, Volodymyr; Forostyana, Ninel; Stadnyk, Igor; Pankiv, Yuliya
Conference Abstract27-кві-202310-чер-2023Борошняні вироби у світовій історіїГруб’як, Л.; Hrubiak, L.
Conference Abstract27-кві-202310-чер-2023Використання нетрадиційних видів борошна у хлібопекарській галузіМихайлюк, С.; Mykhailiuk, S.
Master Thesisгру-202317-січ-2024Використання шавлії для підвищення харчової цінності зернового хліба з проєктуванням цеху виробництва хлібобулочних виробівСеник, Марта Борисівна; Senyk, Marta
Master Thesis202128-гру-2021Дослідження активності пшенично-житньої закваски з вмістом базиліку у технології виробництва хлібаХмеляр, Антон Богданович; Khmelyar, Anton
Master Thesis20227-січ-2023Дослідження залежностей між мінералізацією, рН та редокс-потенціалом у питних водах для хлібопекарського виробництваШкоропад, Назар Юрійович; Shkoropad, Nazar Yuriiovych
Master Thesisгру-202317-січ-2024Дослідження способу стабілізації якості хліба виготовленого з пшеничного борошна з пониженими хлібопекарськими властивостями та застосування його у цеху з виробництва хлібобулочних виробівСвента, Наталія Миколаївна; Sventa, Nataliia
Master Thesisгру-202320-січ-2024Модернізація вузла замішування тістомісильної машини марки SPA 240E/HBДрук, Тарас Павлович; Druk, T.P.
Article25-кві-201726-лип-2017Особливості процесу розстоювання тістових заготовокЯвний, А.; Yavnyy, A.
Bachelor Thesis20212-лип-2021Проект технічного переоснащення цеху хлібзаводу ТОВ “Тернопільхлібпром” м. ТернополяЯськевич, Тетяна Володимиріна; Yaskevych, Tetiana Volodymyrivna