Перегляд зібрання за групою - Теми ascorbic acid
Результати від 1 до 7 із 7
Тип | Дата випуску | Дата внесення | Назва | Автор(и) |
---|---|---|---|---|
Article | 23-кві-2015 | 26-лют-2016 | Вміст вітаміну С в овочах родини хрестоцвітних при зберіганні | Фик, І.; Fyk, I. |
Article | 24-кві-2014 | 27-лют-2016 | Вміст вітаміну С у квашеній капусті | Брикайло, О.; Brikaylo, Olya |
Other | 24-чер-2014 | 29-чер-2014 | Дослідження вмісту аскорбінової кислоти у фруктах при заморожуванні | Филима, Юлія Василівна; Fylyma, Yulia |
Article | 1-лют-2012 | 10-кві-2013 | Зміна вмісту основних біологічно активних компонентів плодів глоду за контактного методу сушіння | Малежик, І.; Євчук, Я.; Дубковецький, І.; Malezhik, І.; Yevchuk, Ya.; Dubkovetskiy, I. |
Article | 24-кві-2014 | 27-лют-2016 | Зміни вмісту аскорбінової кислоти у фруктах при заморожуванні | Филима, Ю.; Fylyma, Iu. |
Thesis Abstract | гру-2018 | 26-гру-2018 | Зміни вмісту аскорбінової кислоти у фруктах при термічній обробці | Кафтан, Анатолій Іванович |
Other | 23-чер-2014 | 23-чер-2014 | Моніторинг вмісту вітаміну С при різних способах квашення капусти | Брикайло, Ольга Василівна; Brykaylo, Olga |