Перегляд зібрання за групою - Теми 664.853.55

Перейти до: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
або ж введіть декілька перших літер:  
Результати від 1 до 10 із 12
ТипДата випускуДата внесенняНазваАвтор(и)
Article21-гру-201024-лют-2016Використання нетрадиційної сировини для виробнитцва нектарівБобко, Олена; Bobko, Olena
Article21-гру-201024-лют-2016Використання технології холодного протирання у виробництві повидла із сливиПисків, Світлана; Puskiv, Svitlana
Article27-жов-201017-лют-2016Дослідження ринку консервної галузі України та Тернопільської областіМельнічук, О.; Гащук, О.; Сельський, В.
Article27-жов-201017-лют-2016Зберігання поживної цінності плодів і овочів-основна задача консервуванняБейко, Л.
Article21-гру-201024-лют-2016Йошта – джерело природних біологічно активних речовин (БАР) та доцільність її використання в технології консервуванняДзюбінська, Ірина; Dzyubinska, Iryna
Article21-гру-201024-лют-2016Кавбуз – перспективна сировина в консервуванніМайовська, Юля; Mayovska, Yulia
Article19-кві-201116-лют-2016Кавбуз, як сировина для виробництва десертівМайовська, Ю.
Article19-кві-201116-лют-2016Обгрунтування можливості використання йошти для виробництва соківДзюбінська, І.
Article21-гру-201024-лют-2016Розробка енергозберігаючої технології овочево-фруктових пастГрицюк, Катерина; Grytsiuk, Kateryna
Article19-кві-201116-лют-2016Розробка енергозберігаючої технології овочево-фруктових соусівГрицюк, К.