Перегляд зібрання за групою - Теми 664.8/.9

Перейти до: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
або ж введіть декілька перших літер:  
Результати від 1 до 8 із 8
ТипДата випускуДата внесенняНазваАвтор(и)
Article25-кві-201316-лют-2016Впровадження безвідходних технологій при виробництві консервівДем'яник, М. В.
Article17-лис-201624-бер-2017Консервна промисловість України та відходи її виробництваТретяк, Х. Б.; Бейко, Л. А.; Лялик, А. Т.; Tretiak, Ch. B.; Beyco, L. A.; Lyalyk, A. T.
Conference Abstract11-жов-201728-жов-2017Консервування десертних овочівТретяк, Христина; Бейко, Людмила; Лялик, Анастасія; Tretiak, Ch.; Beyco, L.; Lialyk, A.
Conference Abstract28-вер-202321-лис-2023Користь та небезпека снеківДегтярьова, Д. Е.; Денисенко, А. В.; Санталова, Г. О.; Dehtiarova, D. E.; Denysenko, A. V.; Santalova, H. O.
Article24-кві-201427-лют-2016Незамінні додаткові компоненти страв - соусиГуща, Г.; Hushcha, H.
Article25-лис-201518-лют-2016Оцінка безпечності металевої тари для пакування харчових продуктівАртюх, Т. М.; Круліковський, О. О.; Artyuh, T. M.; Krulikovskyi, O. O.
Thesis Abstractгру-201821-гру-2018Розробка нового виду консервованої продукції з використанням квіток чорнобривцівГаниш, Василь Ігорович
Thesis Abstract201818-лют-2018Розробка нового виду консервів з артишокомТретяк, Христина Богданівна; Tretiak, Kh.B.