Перегляд зібрання за групою - Теми 664.681

Перейти до: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
або ж введіть декілька перших літер:  
Результати від 1 до 5 із 5
ТипДата випускуДата внесенняНазваАвтор(и)
Conference Abstract10-жов-201915-лис-2019Possibility of providing flour products in patients with celiaciaRukshan, Liudmila; Novozhilova, Alena; Vasilevskaja, Marina; Рукшан, Людмила; Новожилова, Елена; Василевская, Марина
Conference Abstract10-жов-201915-лис-2019The quality of flour obtained in the production of cerealsRukshan, Liudmila; Novozhilova, Alena; Koshak, Zhanna; Рукшан, Людмила; Новожилова, Елена; Кошак, Жанна
Article25-лис-201518-лют-2016Використання нових пакувальних матеріалів як перспективний напрямок розвитку кондитерської промисловостіМандзин, Ірина Василівна; Машлій, Галина Богданівна; Mandzyn, I. V.; Mashliy, G. B.
Article19-лис-20141-лют-2016Виробництво італійського печива Біскотті зі збалансованим рецептурним складомГригоренко, І. А.; Лазоренко, Н. П.; Grigorenko, I. A.; Lazorenko, N. P.
Article8-жов-201521-гру-2015Семена льна: новый способ применения в мучных изделияхNovozhilova, Elena; Bukach, Svetlana; Новожилова, Елена; Букач, Светлана