Перегляд зібрання за групою - Теми 664.04

Перейти до: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
або ж введіть декілька перших літер:  
Результати від 1 до 7 із 7
ТипДата випускуДата внесенняНазваАвтор(и)
Conference Abstract25-лис-202024-бер-2021Використання аличі у виробництві соківВласов, В. В.; Сельський, Володимир Романович; Vlasov, V. V.; Selskyi, V. R.
Conference Abstract10-жов-201915-лис-2019Корисні властивості абрикосів, їх використання у консервній промисловостіСельський, Володимир Романович; Стайоха, Богдан; Selskyi, Volodymyr; Stayoha, Bohdan
Conference Abstract27-лис-20195-лют-2020Корисні властивості яблук, їх використання у виробництві соківСельський, Володимир Романович; Павлусик, П. М.; Selskyi, V. R.; Pavlusyk, V. M.
Conference Abstract10-жов-201915-лис-2019Полуниця – джерело біологічно-активних речовин, використання її для виробництва соківСельський, Володимир Романович; Сеник, Віталій; Selskyi, Volodymyr; Senyk, Vitalii
Article14-гру-201117-лют-2016Продовольча безпека людстваСельський, В.; Мельнічук, О.; Шпилик, О.
Article14-гру-201117-лют-2016Соєві продукти – цінний замінник білка в харчовій технологіїБейко, Л.
Conference Abstract25-лис-202024-бер-2021Способи підготовки сировини при виробництві соку із сливиМурин, Т. Є.; Сельський, Володимир Романович; Muryn, T. Y.; Selskyi, V. R.