Перегляд зібрання за групою - Теми 663.8

Перейти до: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
або ж введіть декілька перших літер:  
Результати від 1 до 7 із 7
ТипДата випускуДата внесенняНазваАвтор(и)
Article8-жов-201521-гру-2015Creation of a new alcoholic beveragesShelegova, N.; Шелегова, Наталья
Article23-кві-200915-бер-2016Визначення вмісту вуглеводів у охміленому сусліКузнецов, Е.
Article14-гру-201117-лют-2016Особливості виготовлення ПЕТ-пляшок при виробництві мінеральної води і газованих напоївЗварич, Н.; Галамай, П.
Article8-жов-201521-гру-2015Перспективи використання харчової добавки Велькорин (E 242) у виробництві напоївПодрушняк, А. Є.; Голінько, О. М.; Деміч, А. А.; Євмененко, К. В.; Вихор, В. О.; Podrushnyak, A.; Golynko, O.; Demich, A.; Yevmenenko, K.; Vyhor, V.
Article24-кві-201427-лют-2016Сучасні лінії виробництва безалкогольних напоївЛихобаба, О.; Lihobaba, A.
Article25-кві-201726-лип-2017Фасування газованих харчових рідинНаконечний, В.; Nakonechnyy, V.
Article8-жов-201521-гру-2015Щодо можливості розширення сфери застосування сорбатів та бензоатів у консервованих грибахГолінько, О. М.; Деміч, А. А.; Євмененко, К. В.; Вихор, В. О.; Golynko, O.; Demich, A.; Yevmenenko, K.; Vyhor, V.