Перегляд зібрання за групою - Теми 614.31

Перейти до: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
або ж введіть декілька перших літер:  
Результати від 1 до 9 із 9
ТипДата випускуДата внесенняНазваАвтор(и)
Conference Abstract14-тра-20203-чер-2020Аналіз умісту ксенобіотиків у салаці свіжомороженійПриліпко, Т. М.; Букалова, Н. В.; Prylipko, T.; Bukalova, N.
Conference Abstract20-тра-202123-чер-2021Екологічні проблеми сучасного водокористування - використання пластикового посудуАндрусишина, І.; Andrusyshyna, I.
Article8-жов-201521-гру-2015Зшиті гідрогелі на основі кополімерів акриламідуВолошин, Руслана; Букартик, Наталя; Шевчук, Олег; Токарев, Віктор; Voloshyn, Ruslana; Bukartyk, Natalia; Shevchuk, Oleh; Tokarev, Viktor
Article8-жов-201521-гру-2015Контроль показників якості сиркової маси та твердого сичугового сиру «Чеддер» відповідно до вимог системи НАССРПриліпко, Т. М.; Данчук, В. В.; Супрович, Т. М.; Prilipko, T. M.; Danchuk, V. V.; Suprovich, T. M.
Conference Abstract14-тра-20203-чер-2020Моделювання якості молочної сировиниПриліпко, Т. М.; Букалова, Н. В.; Богатко, Л. М.; Лясота, В. П.; Prylipko, T.; Bogatko, L.; Bukalova, N.; Lyasota, V.
Conference Abstract23-кві-20204-чер-2020Органолептичні, фізико-хімічні показники варенокопчених ковбасГрановська, Д.; Granovskaya, D.
Article8-жов-201521-гру-2015Питання гармонізації законодавства україни у сфері регламентації харчових добавок з міжнародними вимогамиАдамчук, Т. В.; Adamchuk, T. V.
Conference Abstract11-жов-201728-жов-2017Система заходів по зниженню вмісту небезпечних чинників в ланцюгу: водойма-риба-рибопродукціяРотаєнко, Юрій; Касянчук, Вікторія; Rotajenko, Yurij; Kasianchuk, Viktoria
Article8-жов-201521-гру-2015Удосконалення методу визначення числа омилення у жирах тваринного походженняПриліпко, Т.; Букалова, Н.; Prilipko, T. M.; Bukalova, N. V.