Перегляд зібрання за групою - Теми 613.2

Перейти до: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
або ж введіть декілька перших літер:  
Результати від 1 до 10 із 13
ТипДата випускуДата внесенняНазваАвтор(и)
Conference Abstract11-жов-201728-жов-2017Ways of formation of artificial selective sites for instrumental analytical devices intended for food quality controlStarodub, N. F.; Yukalo, V. G.; Voitsitskiy, V. M.; Marti, J.-L.
Article14-тра-200824-тра-2016Вплив пектинів на мікробні клітиниСельський, В.
Conference Abstract20-тра-202123-чер-2021Екологічні проблеми сучасного водокористування - використання пластикового посудуАндрусишина, І.; Andrusyshyna, I.
Conference Abstract28-лис-201818-лют-2019Жирнокислотний склад традиційних олій після смаженняПокотило, О. С.; Баюк, С. Я.; Pokotylo, O. S.; Bayuk, S. Ya.
Conference Abstract11-жов-201728-жов-2017Контамінація харчових продуктів металами – фактор ризику здоров’ю населення УкраїниАндрусишина, І.; Голуб, І.; Лампека, О.; Andrusyshyna, I.; Golub, I.; Lampeka, E.
Article22-кві-201018-лют-2016Нетрадиційні види харчування. роздільне харчуванняКрупніцька, М.
Article19-кві-201116-лют-2016Новітні харчові продуктиГлух, О.
Article17-кві-200815-бер-2016Регламентації використання харчових добавок в УкраїніШумило, О.
Conference Abstract28-вер-202321-лис-2023Розроблення технології м’якого сирного продукту з нутовим борошномЦісарик, О. Й.; Сливка, І. М.; Мусій, Л. Я.; Tsisaryk, O. Y.; Slyvka, I. M.; Musiy, L. Y.
Article20-кві-200529-бер-2016Харчові волокнаКостюк, К.