Перегляд зібрання за групою - Теми цукор

Перейти до: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
або ж введіть декілька перших літер:  
Результати від 1 до 7 із 7
ТипДата випускуДата внесенняНазваАвтор(и)
Article20-кві-201629-тра-2016Аналіз центрифугування утфелюФещук, Б. І.; Feshchuk, B.
Conference Abstract28-кві-202216-чер-2022Дослідження властивостей квітів Tagetes patula як сировини для виготовлення булочокСтепанко, І.; Карпик, Галина Вікторівна; Stepanko, I.; Karpik, G. V.
Master Thesisгру-202029-гру-2020Модернізація мікромлина для цукру з дослідженням його конструктивних елементів на міцністьБабин, Назарій Володимирович; Babyn, Nazarii
Master Thesis23-гру-201923-гру-2019Розробка та дослідження автоматизованої системи керування технологічним процесом виробництва цукрового сиропуПанонько, Володимир Васильович; Panonko, Volodymyr
Master Thesis202230-гру-2022Розроблення та впровадження у виробництво технології булочок діабетичного спрямування з TagetesСтепанко, Ірина Ігорівна; Stepanko, Iryna Ihorivna
Article201013-січ-2011Управління процесами виробництва цукру в умовах невизначеностіМанько, Мар’ян
Article23-кві-201526-лют-2016Фільтрувальні центрифуги у виробництві цукруПивоварчук, В.; Pyvovarchuk, V.