Перегляд зібрання за групою - Теми харчові технології

Перейти до: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
або ж введіть декілька перших літер:  
Результати від 1 до 10 із 118
ТипДата випускуДата внесенняНазваАвтор(и)
Master Thesis202130-гру-2021Вдосконалення споживчих властивостей булочок із зниженою кислотністю із розробленням проекту цехуТонкевич, Тетяна Михайлівна; Tonkevych, Tetyana
Master Thesis202126-гру-2021Вдосконалення споживчих властивостей хліба з підвищеним вмістом висівкових частин зерна та застосування отриманих результатів в цеху з виробництва функціональних виробівМарко, Діана Борисівна; Marko, Diana
Master Thesis20195-січ-2020Виділення β-казеїну з казеїнового комплексу молокаДаньків, Софія Олегівна; Dankiw S.O.
Master Thesis202028-гру-2020Виділення біоактивних фосфосеринових пептидів з білків молокаГолдаєвич, Тетяна Василівна; Holdaievych, Tetiana Vasylivna
Thesis Abstractгру-201821-гру-2018Виділення казеїнів іонообмінною хроматографією на колонкахГуменюк, Тетяна Сергіївна
Master Thesis202130-гру-2021Виділення нативних біоактивних пептидів з  α S1 - казеїну з проектуванням цеху з виробництва вершкового масла і спредів з переробкою вторинної сировиниБойко, Любов Василівна; Boiko, Liuba
Thesis Abstractгру-201824-січ-2019Використання дріжджів Yrrowia lipolityka для прискорення дозрівання сиру ГолландськогоМатуняк, Соломія Степанівна; Matunyak, Solomia
Master Thesis202126-гру-2021Вплив додавання олій в технології виробництва батону Студенського на параметри якостіЛановий, Роман Богданович; Lanovyi, Roman
Master Thesis202028-гру-2020Вплив процесу скисання молока на жирнокислотний складХава, Оксана Павлівна; Khava, Oksana Pavlivna
Master Thesis202030-гру-2020Вплив різних способів попередньої підготовки аличі на виділення сокуВласов, Валентин Васильович; Vlasov, Valentyn Vasylovych