Перегляд зібрання за групою - Теми харчові продукти

Перейти до: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
або ж введіть декілька перших літер:  
Результати від 1 до 8 із 8
ТипДата випускуДата внесенняНазваАвтор(и)
Other24-чер-201423-чер-2014Вплив обробки харчових продуктів НВЧ-хвилями на їх мікробіологічні показникиСкуба, Марія Богданівна; Skuba, Mariia
Article20-кві-201629-тра-2016Застосування процесів адсорбції у харчовій промисловостіМамедова, Е.; Mamedova, E.
Article23-кві-201526-лют-2016Застосування процесів екстракції у харчовій промисловостіШинкар, І.; Shynkar, I.
Article25-кві-201726-лип-2017Значення емульсій у харчуванніМатіяш, О.; Броніцький, А.; Matiyash, O.; Bronitskiy, A.
Other10-жов-201324-вер-2014Одноразовий харчовий стаканБруханський, Руслан Феоктистович; Вітровий, Андрій Орестович; Гевко, Роман Богданович; Никеруй, Степан Степанович; Розум, Руслан Іванович; Brukhanskyi, Ruslan Feoktystovych; Hevko, Roman Bohdanovych; Rozum, Ruslan Ivanovych; Vitrovyi, Andrii Orestovych; Бруханский, Руслан Феоктистович; Витровый, Андрей Орестович; Гевко, Роман Богданович; Розум, Руслан Иванович
Article25-кві-20174-лип-2017Пружні деформації й аномально висока ріжуча здатність струменя розчину полімеруПогребняк, Андрій Володимирович; Погребняк, Володимир Григорович; Pogrebnyak, Andriy; Pogrebnyak, Volodymyr
Conference Abstract26-кві-201830-тра-2018Структурно-механічні властивості харчових продуктівТютях, О.; Tiutiakh, O.
Conference Abstract28-кві-202112-гру-2021Транс-жири у харчових продуктахДуда, М.; Салівонов, Т.; Duda, M.; Salivonov, T.