Перегляд зібрання за групою - Теми харчові продукти
Результати від 1 до 8 із 8
Тип | Дата випуску | Дата внесення | Назва | Автор(и) |
Other | 24-чер-2014 | 23-чер-2014 | Вплив обробки харчових продуктів НВЧ-хвилями на їх мікробіологічні показники | Скуба, Марія Богданівна; Skuba, Mariia |
Article | 20-кві-2016 | 29-тра-2016 | Застосування процесів адсорбції у харчовій промисловості | Мамедова, Е.; Mamedova, E. |
Article | 23-кві-2015 | 26-лют-2016 | Застосування процесів екстракції у харчовій промисловості | Шинкар, І.; Shynkar, I. |
Article | 25-кві-2017 | 26-лип-2017 | Значення емульсій у харчуванні | Матіяш, О.; Броніцький, А.; Matiyash, O.; Bronitskiy, A. |
Other | 10-жов-2013 | 24-вер-2014 | Одноразовий харчовий стакан | Бруханський, Руслан Феоктистович; Вітровий, Андрій Орестович; Гевко, Роман Богданович; Никеруй, Степан Степанович; Розум, Руслан Іванович; Brukhanskyi, Ruslan Feoktystovych; Hevko, Roman Bohdanovych; Rozum, Ruslan Ivanovych; Vitrovyi, Andrii Orestovych; Бруханский, Руслан Феоктистович; Витровый, Андрей Орестович; Гевко, Роман Богданович; Розум, Руслан Иванович |
Article | 25-кві-2017 | 4-лип-2017 | Пружні деформації й аномально висока ріжуча здатність струменя розчину полімеру | Погребняк, Андрій Володимирович; Погребняк, Володимир Григорович; Pogrebnyak, Andriy; Pogrebnyak, Volodymyr |
Conference Abstract | 26-кві-2018 | 30-тра-2018 | Структурно-механічні властивості харчових продуктів | Тютях, О.; Tiutiakh, O. |
Conference Abstract | 28-кві-2021 | 12-гру-2021 | Транс-жири у харчових продуктах | Дуда, М.; Салівонов, Т.; Duda, M.; Salivonov, T. |