Перегляд зібрання за групою - Теми сировина
Результати від 1 до 10 із 15
Тип | Дата випуску | Дата внесення | Назва | Автор(и) |
Bachelor Thesis | 2022 | 4-лип-2022 | Аналіз технології та організації перевезень молочної сировини і готової продукції (на прикладі ПрАТ «Тернопільський молокозавод») | Манза, Анастасія Василівна; Manza, Anastasiia Vasylivna |
Bachelor Thesis | 2021 | 28-чер-2021 | Аналіз транспортних послуг на підприємстві (на прикладі ТОВ «ЛЕП») | Шимків, Ростислав Богданович; Shymkiv, Rostyslav Bohdanovych |
Article | 24-кві-2014 | 27-лют-2016 | Вдосконалення конструкції нового універсального енергозберігаючого ножа для кутера періодичної дії | Чернюк, Р.; Chernyuk, R. |
Article | 2010 | 29-бер-2011 | Деякі аспекти покращення комерційної діяльності підприємств машинобудівного комплексу | Кузь, Тетяна Іванівна |
Master Thesis | 2020 | 21-січ-2021 | Дослідження та удосконалення технології постачання сировини автомобільним парком ПрАТ «Тернопільмолокозавод» | Теслюк, Роман Петрович; Teslyuk, Roman |
Book | жов-2013 | 26-кві-2017 | Загальні технології харчової промисловості Розділ «Технології м’яса і м’ясних продуктів»: конспект лекцій | Рибак, Ольга Миколаївна; Rybak, Olga |
Learning Object | лис-2016 | 22-чер-2017 | Методичні вказівки до виконання курсового проекту студентами спеціальності 181 «Харчові виробництва» (6.051701 «Харчові технології та інженерія») спеціалізації “Зберігання, консервування і переробка молока” | Рибак, Ольга Миколаївна; Rybak, Olga; Сторож, Людмила Анатоліївна; Storosh, Ludmyla |
Master Thesis | 20-гру-2019 | 23-гру-2019 | Оптимізація виробничого процесу автоматизованої переробки макулатури | Креховецька, Вікторія Мирославівна; Krekhovetska, Viktoriia |
Bachelor Thesis | 2022 | 25-чер-2022 | Проєкт цеху морозива на плодово-ягідній основі потужністю 5 т/зм готової продукції | Бартосевич, Олена Сергіївна; Bartosevych, Olena |
Bachelor Thesis | 2022 | 26-чер-2022 | Проєкт цеху морозива потужністю 10 т за зміну готової продукції | Чаплінська, Оксана Ярославівна; Chaplinska, Oksana |