Перегляд зібрання за групою - Теми сировина

Перейти до: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
або ж введіть декілька перших літер:  
Результати від 1 до 10 із 15
ТипДата випускуДата внесенняНазваАвтор(и)
Bachelor Thesis20224-лип-2022Аналіз технології та організації перевезень молочної сировини і готової продукції (на прикладі ПрАТ «Тернопільський молокозавод»)Манза, Анастасія Василівна; Manza, Anastasiia Vasylivna
Bachelor Thesis202128-чер-2021Аналіз транспортних послуг на підприємстві (на прикладі ТОВ «ЛЕП»)Шимків, Ростислав Богданович; Shymkiv, Rostyslav Bohdanovych
Article24-кві-201427-лют-2016Вдосконалення конструкції нового універсального енергозберігаючого ножа для кутера періодичної діїЧернюк, Р.; Chernyuk, R.
Article201029-бер-2011Деякі аспекти покращення комерційної діяльності підприємств машинобудівного комплексуКузь, Тетяна Іванівна
Master Thesis202021-січ-2021Дослідження та удосконалення технології постачання сировини автомобільним парком ПрАТ «Тернопільмолокозавод»Теслюк, Роман Петрович; Teslyuk, Roman
Bookжов-201326-кві-2017Загальні технології харчової промисловості Розділ «Технології м’яса і м’ясних продуктів»: конспект лекційРибак, Ольга Миколаївна; Rybak, Olga
Learning Objectлис-201622-чер-2017Методичні вказівки до виконання курсового проекту студентами спеціальності 181 «Харчові виробництва» (6.051701 «Харчові технології та інженерія») спеціалізації “Зберігання, консервування і переробка молока”Рибак, Ольга Миколаївна; Rybak, Olga; Сторож, Людмила Анатоліївна; Storosh, Ludmyla
Master Thesis20-гру-201923-гру-2019Оптимізація виробничого процесу автоматизованої переробки макулатуриКреховецька, Вікторія Мирославівна; Krekhovetska, Viktoriia
Bachelor Thesis202225-чер-2022Проєкт цеху морозива на плодово-ягідній основі потужністю 5 т/зм готової продукціїБартосевич, Олена Сергіївна; Bartosevych, Olena
Bachelor Thesis202226-чер-2022Проєкт цеху морозива потужністю 10 т за зміну готової продукціїЧаплінська, Оксана Ярославівна; Chaplinska, Oksana