Перегляд зібрання за групою - Теми ресторанне господарство
Результати від 1 до 8 із 8
Тип | Дата випуску | Дата внесення | Назва | Автор(и) |
Article | гру-2023 | 29-гру-2023 | Крафтове виробництво сирів як перспективного екопродукту для закладів ресторанного господарства | Польова, Леся; Polova, Lesya |
Master Thesis | 20-гру-2021 | 25-гру-2021 | Напрями підвищення якості обслуговування на підприємстві ресторанного господарства (на прикладі ресторану “Черчіль”) | Михайлишин, М. В.; Mikhailishin, Marta |
Article | 28-лис-2019 | 1-лют-2020 | Організація бухгалтерського обліку процесу ціноутворення продукції власного виробництва в закладах ресторанного господарства споживчої кооперації України | Гик, Василь; Приступляк, Ірина; Hyk, Vasyl; Prystupliak, Iryna |
Bachelor Thesis | чер-2023 | 21-чер-2023 | Особливості організації процесу управління ризиками на підприємствах ресторанного господарства (на прикладі кафе «Лабірин») | Коваленко, Артем Сергійович; Kovalenko, Artem |
Bachelor Thesis | чер-2022 | 23-сер-2022 | Трансформації в організації праці на підприємствах ресторанного господарства, спричинені умовами пандемії (на прикладі ресторану «NORI sushi lounge») | Капаць, Катерина Михайлівна |
Master Thesis | гру-2023 | 16-січ-2024 | Удосконалення асортиментної політики у закладах ресторанного господарства (на прикладі Суші-ланж «NORI») | Капаць, Катерина Михайлівна; Kapats, Kateryna |
Master Thesis | гру-2023 | 25-січ-2024 | Удосконалення механізму використання сучасних управлінських інновацій на підприємстві ресторанного господарства (на прикладі ресторану “Галич”) | Гошко, Арсен Юрійович; Goshko, Arsen |
Master Thesis | 20-гру-2021 | 25-гру-2021 | Удосконалення управління інноваційною активністю підприємства ресторанного господарства (на прикладі ресторану “Галич”) | Добруцька, Юлія Михайлівна; Dobrutska, Julia |