Перегляд зібрання за групою - Теми ресторанне господарство

Перейти до: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
або ж введіть декілька перших літер:  
Результати від 1 до 8 із 8
ТипДата випускуДата внесенняНазваАвтор(и)
Articleгру-202329-гру-2023Крафтове виробництво сирів як перспективного екопродукту для закладів ресторанного господарстваПольова, Леся; Polova, Lesya
Master Thesis20-гру-202125-гру-2021Напрями підвищення якості обслуговування на підприємстві ресторанного господарства (на прикладі ресторану “Черчіль”)Михайлишин, М. В.; Mikhailishin, Marta
Article28-лис-20191-лют-2020Організація бухгалтерського обліку процесу ціноутворення продукції власного виробництва в закладах ресторанного господарства споживчої кооперації УкраїниГик, Василь; Приступляк, Ірина; Hyk, Vasyl; Prystupliak, Iryna
Bachelor Thesisчер-202321-чер-2023Особливості організації процесу управління ризиками на підприємствах ресторанного господарства (на прикладі кафе «Лабірин»)Коваленко, Артем Сергійович; Kovalenko, Artem
Bachelor Thesisчер-202223-сер-2022Трансформації в організації праці на підприємствах ресторанного господарства, спричинені умовами пандемії (на прикладі ресторану «NORI sushi lounge»)Капаць, Катерина Михайлівна
Master Thesisгру-202316-січ-2024Удосконалення асортиментної політики у закладах ресторанного господарства (на прикладі Суші-ланж «NORI»)Капаць, Катерина Михайлівна; Kapats, Kateryna
Master Thesisгру-202325-січ-2024Удосконалення механізму використання сучасних управлінських інновацій на підприємстві ресторанного господарства (на прикладі ресторану “Галич”)Гошко, Арсен Юрійович; Goshko, Arsen
Master Thesis20-гру-202125-гру-2021Удосконалення управління інноваційною активністю підприємства ресторанного господарства (на прикладі ресторану “Галич”)Добруцька, Юлія Михайлівна; Dobrutska, Julia