Перегляд зібрання за групою - Теми органолептичні показники
Результати від 1 до 8 із 8
Тип | Дата випуску | Дата внесення | Назва | Автор(и) |
Master Thesis | 2020 | 25-гру-2020 | Дослідження впливу вільних жирних кислот на органолептичні показники масла | Коваль, Вікторія Валеріївна; Koval, Victoria Valeriyvna |
Master Thesis | 2020 | 28-гру-2020 | Дослідження впливу рослинних компонентів на якісні показники сиру кисломолочного з розробленням проєкту цеху | Білоус, Олеся Миколаївна; Bilous, Olesia Mykolaivna |
Master Thesis | 2020 | 28-гру-2020 | Дослідження показників кисломолочних напоїв з борошном екстудованим кукурудзяним із розробленням проекту цеху | Олекшій, Надія Степанівна; Olekshii, Nadiia Stepanivna |
Master Thesis | 2019 | 5-січ-2020 | Дослідження показників кисломолочних напоїв з натуральними смако-ароматичними компонентами із розробленням проекту цеху незбираномолочних продуктів | Шум, Андрій Олександрович; Shum A.O. |
Thesis Abstract | гру-2018 | 20-гру-2018 | Дослідження різних способів розморожування плодів і овочів на зміну фізико-хімічних показників | Ванат, Галина Романівна |
Master Thesis | 2019 | 29-гру-2019 | Розробка технології кисломолочних продуктів з вмістом йошти | Мамедова, Еміне Енверівна; Mammadova E.E. |
Master Thesis | гру-2023 | 14-січ-2024 | Удосконалення технології хліба з антиоксидантними властивостями та її застосування у цеху виробництва пшеничного хліба | Роган, Ірина Богданівна; Rohan, Iryna Bohdanivna |
Master Thesis | гру-2023 | 14-січ-2024 | Удосконалення технології хліба із використанням ензимних препаратів та її застосування у цеху виробництва пшеничного хліба | Когут, Наталія Зіновіївна; Kohut, Natalia Zinovievna |