Перегляд зібрання за групою - Теми мікроорганізми

Перейти до: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
або ж введіть декілька перших літер:  
Результати від 1 до 5 із 5
ТипДата випускуДата внесенняНазваАвтор(и)
Article10-лют-20101-чер-2010Аналіз методів консервування продуктівЮкало, Володимир Глібович; Гащук, Олександра Ізидорівна; Yukalo, V.; Haschuk, A.
Article24-чер-201411-вер-2014Вплив мікроорганізмів на корозію підземних металоконструкційКрижанівський, Є.; Побережний, Любомир Ярославович; Марущак, Павло Орестович; Бусько, Б.; Данилюк, І.; Polutrenko, M.; Kryzhanivsky, E.; Poberezhnyy, L.; Maruschak, P.; Busko, B.; Danyliuk, I.
Article24-кві-201427-лют-2016Вплив температури зберігання та консервантів на мікробіологічні показники соківОстапйовська, М.; Ostapiovska, M.
Conference Abstract8-чер-201728-лют-2018Комп’ютерний аналіз росту та розповсюдження спор термофільних та мезофільних мікроорганізмівПаламар, Михайло Іванович; Сіправський, Роман; Palamar, Mykhaylo; Sipravskyi, Roman
Conference Abstract23-кві-20204-чер-2020Оцінка саітарно- гігієнічних стану приміщень і технології виробництва ковбасних виробівМізик, У.; MizykY.