Перегляд зібрання за групою - Теми морозиво
Результати від 1 до 10 із 10
Тип | Дата випуску | Дата внесення | Назва | Автор(и) |
Learning Object | тра-2014 | 26-кві-2017 | Загальні технології харчової промисловості Розділ «Технології молока і молочних продуктів» : методичні вказівки до лабораторних робіт | Рибак, Ольга Миколаївна; Rybak, Olga |
Learning Object | тра-2014 | 26-кві-2017 | Загальні технології харчової промисловості Розділ «Технології молока і молочних продуктів» конспект лекцій | Рибак, Ольга Миколаївна; Rybak, Olga |
Dissertation | гру-2023 | 23-січ-2024 | Модернізація вузла приводу фризера машини для виготовлення морозива FC-200 | Шпікула, Микола Ігорович; Shpikula, Mykola |
Master Thesis | тра-2020 | 9-чер-2020 | Модернізація фризера ОФА – М з дослідженням динаміки механізму приводу мішалки | Поліщук, Іван Ігорович; Polishchuk, Ivan |
Conference Abstract | 28-кві-2021 | 12-гру-2021 | Морозиво збагачене білком | Ціко, Ю.; Tsiko, Y. |
Bachelor Thesis | 2022 | 25-чер-2022 | Проєкт цеху морозива на плодово-ягідній основі потужністю 5 т/зм готової продукції | Бартосевич, Олена Сергіївна; Bartosevych, Olena |
Bachelor Thesis | 2022 | 26-чер-2022 | Проєкт цеху морозива потужністю 10 т за зміну готової продукції | Чаплінська, Оксана Ярославівна; Chaplinska, Oksana |
Learning Object | жов-2016 | 22-чер-2017 | "Технології незбираномолочних продуктів і морозива" : Конспект лекцій з курсу "Технологія молока і молочних продуктів" | Рибак, Ольга Миколаївна; Rybak, Olga |
Other | 29-сер-2014 | 29-сер-2014 | Технічне переоснащення цеху виготовлення морозива на ВАТ "Галичина" з модернізацією машини FC-200 та дослідженням процесу фризерування | Кришталович, Андрій Валерійович; Kryshtalovych, Andriy |
Thesis Abstract | 2018 | 18-лют-2018 | Удосконалення способу стабілізації структури морозива та застосування розроблених рекомендацій в цеху виготовлення морозива потужністю 35 тонн | Притулюк, Наталія Володимирівна; Prituluk, N.V. |