Перегляд зібрання за групою - Теми морозиво

Перейти до: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
або ж введіть декілька перших літер:  
Результати від 1 до 10 із 10
ТипДата випускуДата внесенняНазваАвтор(и)
Learning Objectтра-201426-кві-2017Загальні технології харчової промисловості Розділ «Технології молока і молочних продуктів» : методичні вказівки до лабораторних робітРибак, Ольга Миколаївна; Rybak, Olga
Learning Objectтра-201426-кві-2017Загальні технології харчової промисловості Розділ «Технології молока і молочних продуктів» конспект лекційРибак, Ольга Миколаївна; Rybak, Olga
Dissertationгру-202323-січ-2024Модернізація вузла приводу фризера машини для виготовлення морозива FC-200Шпікула, Микола Ігорович; Shpikula, Mykola
Master Thesisтра-20209-чер-2020Модернізація фризера ОФА – М з дослідженням динаміки механізму приводу мішалкиПоліщук, Іван Ігорович; Polishchuk, Ivan
Conference Abstract28-кві-202112-гру-2021Морозиво збагачене білкомЦіко, Ю.; Tsiko, Y.
Bachelor Thesis202225-чер-2022Проєкт цеху морозива на плодово-ягідній основі потужністю 5 т/зм готової продукціїБартосевич, Олена Сергіївна; Bartosevych, Olena
Bachelor Thesis202226-чер-2022Проєкт цеху морозива потужністю 10 т за зміну готової продукціїЧаплінська, Оксана Ярославівна; Chaplinska, Oksana
Learning Objectжов-201622-чер-2017"Технології незбираномолочних продуктів і морозива" : Конспект лекцій з курсу "Технологія молока і молочних продуктів"Рибак, Ольга Миколаївна; Rybak, Olga
Other29-сер-201429-сер-2014Технічне переоснащення цеху виготовлення морозива на ВАТ "Галичина" з модернізацією машини FC-200 та дослідженням процесу фризеруванняКришталович, Андрій Валерійович; Kryshtalovych, Andriy
Thesis Abstract201818-лют-2018Удосконалення способу стабілізації структури морозива та застосування розроблених рекомендацій в цеху виготовлення морозива потужністю 35 тоннПритулюк, Наталія Володимирівна; Prituluk, N.V.