Перегляд зібрання за групою - Теми 637.5

Перейти до: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
або ж введіть декілька перших літер:  
Результати від 1 до 10 із 11
ТипДата випускуДата внесенняНазваАвтор(и)
Article6-жов-201127-бер-2017Management of innovation at the enterprisesKlimova, J. E.; Astroyskaya, C. N.; Климова, Ю. Е.; Астровская, К. Н.
Conference Abstract29-вер-202225-жов-2022Вплив форми передувних баків на транспортування м’ясних продуктівБеседа, С. Д.; Литовченко, І. М.; Beseda, S. D.; Lytovchenko, I. M.
Article23-кві-201526-лют-2016Дослідження процесу тепломасообміну при термічній обробці ковбасних виробівГрушко, О.; Grushko, O.
Article8-жов-201521-гру-2015Исследование рынка Республики Беларусь и приоритеты в производстве мясных продуктов функционального назначенияBalotska, Aliaxandr; Labkova, Maryna; Болотько, Александр; Лобкова, Марина
Article6-жов-201127-бер-2017Основные принципы оценки конкурентоспособности продукцииEfimenko, A. G.; Panteleeva, I. I.; Ефименко, А. Г.; Пантелеева, И. И.
Conference Abstract25-лис-202024-бер-2021Особливості вакуумних ковбасних шприцівКонюкевич, В. В.; Koniukevych, V. V.
Conference Abstract25-кві-201918-чер-2019Очистка стічних вод м’ясопереробної галузіШмагло, І.; Shmahlo, І.
Article19-кві-201116-лют-2016Перспективні види упаковки м’яса і напівфабрикатівБазар, О.
Article19-гру-201915-тра-2020Ринок м’яса великої рогатої худоби: виробництво та цінаКопитець, Наталія Григорівна; Волошин, Володимир Миколайович; Kopytets, Nataliia; Voloshyn, Volodymyr
Article19-кві-201116-лют-2016Удосконалення технології котлет з використанням ламінаріїФілоненко, М. І.