Перегляд зібрання за групою - Теми 637.024

Перейти до: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
або ж введіть декілька перших літер:  
Результати від 1 до 10 із 19
ТипДата випускуДата внесенняНазваАвтор(и)
Article25-січ-20234-лип-2023Heat exchange in a chamber apparatus with a circulation circuit during cheese masses productionШинкарик, Марія Миколаївна; Ворощук, Віктор Ярославович; Кравець, Олег Ігорович; Крупа, Ольга Миколаївна; Зварич, Наталя Миколаївна; Shynkaryk, Mariia; Voroshchuk, Viktor; Kravets, Oleh; Krupa, Olha; Zvarych, Natalia
Article29-жов-201422-січ-2016Аналіз напрямків розвитку технологій фасування газованих напоївСагайдак, О.; Sagaydak, O.
Conference Abstract26-кві-201830-тра-2018Аналіз способів та обладнання для виробництва вершкового маслаЯнош, А.; Yanosh, A.
Conference Abstract26-кві-201830-тра-2018Аналіз сучасного обладнання для процесу гомогенізаціїКостів, Х.; Kostiv, K.
Master Thesisгру-201920-січ-2020Білик Т.В. Удосконалення конструкції робочих органів тістомісильної машини Г4-МТМ-330-01 з їх дослідженням в процесі замішування тістаБілик, Тарас Васильович
Article29-жов-201422-січ-2016Вимоги до пресування сирівКалим, Н.; Kalym, N.
Article12-гру-201330-жов-2014Вплив числа обертів ротора на витрати потужності у роторно-вихровому емульсорі при механічній обробці сиркових масШинкарик, М.М.; Ворощук, В.Я.; Shynkaryk, М.М.; Voroshchuk, V.Y.
Conference Abstract11-жов-201728-жов-2017Методика розрахунку роторно-вихрового емульсораШинкарик, Марія Миколаївна; Ворощук, Віктор Ярославович; Shynkaryk, Mariya; Voroshchuk, Viktor
Article8-жов-201521-гру-2015Особливості впливу теплової обробки на реологічні характеристики сиркових масВорощук, В. Я.; Шинкарик, М. М.; Voroshchuk, V.; Shynkaryk, M.
Article19-тра-201521-січ-2016Особливості теплової обробки продуктів у роторно-вихрових емульсорахШинкарик, Марія Миколаївна; Ворощук, Віктор Ярославович; Shynkaryk, Mariya; Voroshchuk, Viktor