Перегляд зібрання за групою - Теми yeast
Результати від 1 до 10 із 10
Тип | Дата випуску | Дата внесення | Назва | Автор(и) |
Thesis Abstract | гру-2018 | 24-січ-2019 | Використання дріжджів Yrrowia lipolityka для прискорення дозрівання сиру Голландського | Матуняк, Соломія Степанівна; Matunyak, Solomia |
Thesis Abstract | гру-2018 | 23-гру-2018 | Обґрунтування мікробіологічної оцінки кефіру за вмістом дріжджів | Пилипець, Галина Сергіївна |
Article | 24-кві-2014 | 27-лют-2016 | Основні вимоги до експлуатаційних характеристик дріжджанок | Ониськів, В.; Onyskiv, V. |
Bachelor Thesis | 2023 | 2-лип-2023 | Проєкт технічного переоснащення ліній у хлібопекарському цеху з виробництва хлібобулочних виробів | Кіт, Олеся Олегівна; Kit, Olesia Olehivna |
Dissertation | гру-2021 | 20-гру-2021 | Підвищення інтенсивності процесу та розроблення обладнання для перемішування компонентів | Паньків, Юлія Юріївна; Pankiv, Y.Y. |
Bachelor Thesis | 20-чер-2023 | 26-чер-2023 | Розробка автоматизованої системи сепарації хлібопекарських дріжджів | Андреїв, Арсен Анатолійович; Andreiv, Arsen |
Master Thesis | гру-2023 | 18-січ-2024 | Розробка рецептури і удосконалення технології виробництва бездріжджового хліба із проєктуванням цеху бездріжджових виробів | Домитраш, Петро Васильович; Domytrash, Petro |
Master Thesis | 2021 | 28-гру-2021 | Розробка технології сиру сичужного з використанням дріжджів для прискорення процесу дозрівання | Солодкий, Михайло Андрійович; Solodkiy, Mykhailo Andriyovych |
Other | 22-сер-2014 | 22-сер-2014 | Технічне переоснащення дріжджі-бродильного відділення ДП ‘‘Укрспирт’’ Залозецького МПД з модернізацією дріжджанки та дослідженням процесу перемішування | Ониськів, Віра Михайлівна; Onyskiv, Vira |
Conference Abstract | 27-кві-2023 | 10-чер-2023 | Формування якості житнього хліба | Кравченюк, Р.; Kravcheniuk, R. |