Перегляд зібрання за групою - Теми якість

Перейти до: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
або ж введіть декілька перших літер:  
Результати від 1 до 20 із 92  далі >
ТипДата випускуДата внесенняНазваАвтор(и)
Articleлип-202019-лют-202114 принципів Вільгельма Едвардса Демінга для управління якістю готельно-ресторанних послугСтойко, Ігор; Шерстюк, Роман; Стойко, Игорь; Шерстюк, Роман; Stoyko, Igor; Sherstiuk, Roman
Article20108-чер-2010Kонструкторсько-технологічне забезпечення підвищення якості лап тришарошкових бурових доліт на усіх етапах їхнього створенняПетрина, Ю.; Яким, Р.; Пасинович, Т.; Petryna, Yu.; Yakym, R.; Pasynovych, T.
Article201227-тра-2013Аналіз факторів впливу на якість вищої освіти в УкраїніКозак, Олена; Kozak, Olena
Conference Abstract20-чер-201915-лип-2019Визначення властивостей растрування на основі нормованого растрового перетворення для елементів круглої формиЛуцків, Микола; Гунько, Данило; Lutskiv, Mikola; Hunko, Danylo
Conference Abstract23-кві-20204-чер-2020Визначення комплексної оцінки якості експлуатації різальних інструментівРоманів, В.; Карпишин, С.; Romaniv, V.; Karpyshyn, S.
Article22-тра-202017-вер-2020Визначення найважливіших закономірностей стабільного розвитку підприємств готельноресторанного господарстваНагорняк, Галина Степанівна; Малюта, Людмила Ярославівна; Мельник, Лілія Миколаївна; Nahorniak, Halyna; Malyuta, Lyudmyla; Melnyk, Liliya
Article22-гру-202010-лют-2021Вплив погодних факторів на ефективність виробництва пивоварного ячменюКузіна, Вікторія; Kuzina, Viktoriia
Conference Abstract23-кві-20204-чер-2020Вплив якісного складу продуктів на соціальну ефективність та конкурентоспроможність на ринкуХатамов, Б.; Khatamov, B. O.
Master Thesis202126-гру-2021Дослідження впливу ревеню на процес виготовлення булочних виробів із застосуванням його в хлібопекарському цехуСпас, Оксана Дмитрівна; Spas, Oksana
Thesis201530-чер-2017Дослідження методів та засобів комунікації вимог на етап тестування програмного забезпеченняГаврилюк, Ірина Вікторівна; Gavrilyuk, Irina Viktorovna
Thesis17-лют-201717-лют-2017Дослідження моделей життєвого циклу програмних систем для підвищення якості реалізації проектівКибалюк, Михайло Петрович; Kybaliuk, Mykhailo
Master Thesis2-січ-20242-січ-2024Дослідження організаційно-економічних методів управління якістю продукції в організації, на прикладі ТОВ «Контінентал Фармерз Груп»Холодняк, Ігор Анатолійович; Kholodniak, Ihor
Master Thesis24-гру-201910-січ-2020Дослідження системи управління конкурентоспроможністю продукції в організації, на прикладі ТОВ «Дарт»Короткова, Надія Петрівна; Korotkova, N.Р.
Thesis Abstractгру-20189-січ-2019Дослідження способів попередньої підготовку черешні на соковіддачуЛуцко, Любов Богданівна; Lutsko, Liubov
Article24-кві-201427-лют-2016Дослідження якості майонезу, що отримали з використанням ультразвукуВасиленко, В.; Vasilenko, V.
Thesis17-лют-201717-лют-2017Дослідження якості платформ e-commerceМетельський, Ярослав Михайлович; Metelskyi, Yaroslav
Thesis201530-чер-2017Дослідження якості системи керування базами даних на основі підходу Quality Function Deployment MethodБолгар, Андрій Георгійович; Bolgar, Andrew
Article24-лис-20152-гру-2015Економічна ефективність виробництва міцних алкогольних напоїв зі зниженими токсичними властивостямиГоловко, Микола Павлович; Пенкіна, Наталія Михайлівна; Колесник, Вікторія Валентинівна; Holovko, Mykola; Penkina, Natalia; Kolesnyk, Victoria; Головко, Николай Павлович; Пенкина, Наталья Михайловна; Колесник, Виктория Валентиновна
Article21-гру-202123-бер-2022Ефективність освіти з погляду менеджментуМаркович, Ірина Богданівна; Коваленко, Вікторія Павлівна; Markovych, Iryna; Kovalenko, Victoria
Article201012-лис-2010Життєвий цикл товаруЛяхта, Оксана