Перегляд зібрання за групою - Видання, що містить Book of abstracts International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry"

Перейти до: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
або ж введіть декілька перших літер:  
Результати від 21 до 40 із 132 < назад   далі >
ТипДата випускуДата внесенняНазваАвтор(и)
Article8-жов-201521-гру-2015Використання роботів-маніпуляторів в харчовій індустріїАмбарцумянц, Р.; Орлова, С.; Ambartsumyants, R.; Orlova, S.
Article8-жов-201521-гру-2015Використання рослинної сировини у технології виробництва напівкопчених ковбасПаска, М.; Маркович, Ірина Богданівна; Paska, M.; Markovych, I.
Article8-жов-201521-гру-2015Використання традиційних технологій для отримання сучасних продуктів харчуванняЗайцева, О.; Сметанін, В.; Степневська, Я.; Zaitseva, O.; Smetanin, V.; Stepnevska, Y.
Article8-жов-201521-гру-2015Вилучення геміцелюлоз з кавового шламуАнтіпіна, О. О.; Чорна, О. О.; Antipina, O. O.; Chorna, O. O.
Article8-жов-201521-гру-2015Влияние водоросли хлореллы на изменение аминокислотного состава пиваMorgunova, E. M.; Nazarova, J. S.; Моргунова, Е. М.; Назарова, Ю. С.
Article8-жов-201521-гру-2015Влияние жидкой закваски с внесением коры дуба на кислотонакопление в тестеGurinova, Tatyana; Samuylenko, Tatyana; Zhdanova, Anastasiya; Самуйленко, Татьяна; Гуринова, Татьяна; Жданова, Анастасия
Article8-жов-201521-гру-2015Влияние технологических параметров производства на реологические свойства термокислотной белковой продукцииShingareva, Tatiana; Pavlistova, Natallia; Skaptsov, Andrey; Шингарева, Татьяна; Павлистова, Наталья; Скапцов, Андрей
Article8-жов-201521-гру-2015Вміст каротиноїдів в селекційних зразках харчової кременистої кукурудзиМироненко, Тетяна; Дзюбецький, Борис; Сатарова, Тетяна; Черчель, Владислав; Гончаров, Юрій; Абраїмова, Ольга; Рунова, Галина; Mironenko, Tatiana; Dzubetsky, Borys; Satarova, Tatiana; Cherchel, Vladislav; Abraimova, Olga; Goncharov, Yuriy
Article8-жов-201521-гру-2015Вплив вітаміну е та селену на якість і тривалість зберігання яловичиниВудмаска, І.; Петрук, А.; Vudmaska, I.; Petruk, A.
Article8-жов-201521-гру-2015Вплив електроактивованої води на проникність солі при солінні м’ясаВіннікова, Людмила; Пронькіна, Ксенія; Vinnikova, Lydmila; Pronkina, Kseniya
Article8-жов-201521-гру-2015Вплив способу сушіння на формування пористості рослинних продуктівПотапов, Володимир; Євлаш, Вікторія; Potapov, Volodymyr; Evlash, Viktoriya
Article8-жов-201521-гру-2015Вплив температури на в’язкість плавленої чеддеризованої масиРадіо, Лариса; Шинкарик, Марія; Кравець, Олег; Орлюк, Юрій; Radio, Larissa; Shynkaryk, Maria; Kravets, Oleg; Orlyuk, Yuri
Article8-жов-201521-гру-2015Вплив ультразвуку на інтенсифікацію екстрагування суміші поліамінів (спленіну)Грабовський, С. С.; Драчук, У. Р.; Галух, Б. І.; Grabovskyi, S.; Drachuk, U.; Halukh, B.
Article8-жов-201521-гру-2015Вплив шорсткості поверхні технологічного устаткування на формування мікробних біоплівокКравченюк, Христина Юріївна; Кухтин, Микола; Kravchenyik, Khrystyna; Kukhtyn, Mukola
Article8-жов-201521-гру-2015Гармонизация отечественных максимально допустимых уровней содержания микотоксинов в пищевых продуктах с регламентами ЕСPodrushnyak, Anatoly; Golinko, Olga; Stroi, Anatoly; Stadnichuk, Natalie; Подрушняк, Анатолий; Голинько, Ольга; Строй, Анатолий; Стадничук, Наталия
Article8-жов-201521-гру-2015Генетично модифіковані продукти: економічна революція чи біологічна загрозаПокотило, Олег; Коваль, Марія; Pokotylo, Oleg; Koval, Marya
Article8-жов-201521-гру-2015Гормональний профіль та неспецифічна резистентність кнурів за умов передзабійного стресуГрабовський, С.; Грабовська, О.; Grabovskyi, S.; Grabovska, O.
Article8-жов-201521-гру-2015Деякі фізико-хімічні та мікробіологічні показники сиркової пасти збагаченої лляною олієюЛялик, Анастасія Тарасівна; Lialyk, Anastasiia
Article8-жов-201521-гру-2015Динаміка зміни кількості життєздатних клітин під час зберігання кисловершкового масла, виготовленого в осінньо-зимовий період рокуЦісарик, Орися; Мусій, Любов; Tsisaryk, Orysya; Musiy, Lubov
Article8-жов-201521-гру-2015Додаткові функції протеїнів молока і шляхи їх використанняЮкало, В.; Юкало, А.; Рибак, О.; Сторож, Л.; Дацишин, Катерина Євгенівна; Yukalo, A.; Yukalo, V.; Rybak, O.; Storozh, L.; Datsyshyn, K.