Результати від 21 до 40 із 132
< назад
далі >
Тип | Дата випуску | Дата внесення | Назва | Автор(и) |
Article | 8-жов-2015 | 21-гру-2015 | Використання роботів-маніпуляторів в харчовій індустрії | Амбарцумянц, Р.; Орлова, С.; Ambartsumyants, R.; Orlova, S. |
Article | 8-жов-2015 | 21-гру-2015 | Використання рослинної сировини у технології виробництва напівкопчених ковбас | Паска, М.; Маркович, Ірина Богданівна; Paska, M.; Markovych, I. |
Article | 8-жов-2015 | 21-гру-2015 | Використання традиційних технологій для отримання сучасних продуктів харчування | Зайцева, О.; Сметанін, В.; Степневська, Я.; Zaitseva, O.; Smetanin, V.; Stepnevska, Y. |
Article | 8-жов-2015 | 21-гру-2015 | Вилучення геміцелюлоз з кавового шламу | Антіпіна, О. О.; Чорна, О. О.; Antipina, O. O.; Chorna, O. O. |
Article | 8-жов-2015 | 21-гру-2015 | Влияние водоросли хлореллы на изменение аминокислотного состава пива | Morgunova, E. M.; Nazarova, J. S.; Моргунова, Е. М.; Назарова, Ю. С. |
Article | 8-жов-2015 | 21-гру-2015 | Влияние жидкой закваски с внесением коры дуба на кислотонакопление в тесте | Gurinova, Tatyana; Samuylenko, Tatyana; Zhdanova, Anastasiya; Самуйленко, Татьяна; Гуринова, Татьяна; Жданова, Анастасия |
Article | 8-жов-2015 | 21-гру-2015 | Влияние технологических параметров производства на реологические свойства термокислотной белковой продукции | Shingareva, Tatiana; Pavlistova, Natallia; Skaptsov, Andrey; Шингарева, Татьяна; Павлистова, Наталья; Скапцов, Андрей |
Article | 8-жов-2015 | 21-гру-2015 | Вміст каротиноїдів в селекційних зразках харчової кременистої кукурудзи | Мироненко, Тетяна; Дзюбецький, Борис; Сатарова, Тетяна; Черчель, Владислав; Гончаров, Юрій; Абраїмова, Ольга; Рунова, Галина; Mironenko, Tatiana; Dzubetsky, Borys; Satarova, Tatiana; Cherchel, Vladislav; Abraimova, Olga; Goncharov, Yuriy |
Article | 8-жов-2015 | 21-гру-2015 | Вплив вітаміну е та селену на якість і тривалість зберігання яловичини | Вудмаска, І.; Петрук, А.; Vudmaska, I.; Petruk, A. |
Article | 8-жов-2015 | 21-гру-2015 | Вплив електроактивованої води на проникність солі при солінні м’яса | Віннікова, Людмила; Пронькіна, Ксенія; Vinnikova, Lydmila; Pronkina, Kseniya |
Article | 8-жов-2015 | 21-гру-2015 | Вплив способу сушіння на формування пористості рослинних продуктів | Потапов, Володимир; Євлаш, Вікторія; Potapov, Volodymyr; Evlash, Viktoriya |
Article | 8-жов-2015 | 21-гру-2015 | Вплив температури на в’язкість плавленої чеддеризованої маси | Радіо, Лариса; Шинкарик, Марія; Кравець, Олег; Орлюк, Юрій; Radio, Larissa; Shynkaryk, Maria; Kravets, Oleg; Orlyuk, Yuri |
Article | 8-жов-2015 | 21-гру-2015 | Вплив ультразвуку на інтенсифікацію екстрагування суміші поліамінів (спленіну) | Грабовський, С. С.; Драчук, У. Р.; Галух, Б. І.; Grabovskyi, S.; Drachuk, U.; Halukh, B. |
Article | 8-жов-2015 | 21-гру-2015 | Вплив шорсткості поверхні технологічного устаткування на формування мікробних біоплівок | Кравченюк, Христина Юріївна; Кухтин, Микола; Kravchenyik, Khrystyna; Kukhtyn, Mukola |
Article | 8-жов-2015 | 21-гру-2015 | Гармонизация отечественных максимально допустимых уровней содержания микотоксинов в пищевых продуктах с регламентами ЕС | Podrushnyak, Anatoly; Golinko, Olga; Stroi, Anatoly; Stadnichuk, Natalie; Подрушняк, Анатолий; Голинько, Ольга; Строй, Анатолий; Стадничук, Наталия |
Article | 8-жов-2015 | 21-гру-2015 | Генетично модифіковані продукти: економічна революція чи біологічна загроза | Покотило, Олег; Коваль, Марія; Pokotylo, Oleg; Koval, Marya |
Article | 8-жов-2015 | 21-гру-2015 | Гормональний профіль та неспецифічна резистентність кнурів за умов передзабійного стресу | Грабовський, С.; Грабовська, О.; Grabovskyi, S.; Grabovska, O. |
Article | 8-жов-2015 | 21-гру-2015 | Деякі фізико-хімічні та мікробіологічні показники сиркової пасти збагаченої лляною олією | Лялик, Анастасія Тарасівна; Lialyk, Anastasiia |
Article | 8-жов-2015 | 21-гру-2015 | Динаміка зміни кількості життєздатних клітин під час зберігання кисловершкового масла, виготовленого в осінньо-зимовий період року | Цісарик, Орися; Мусій, Любов; Tsisaryk, Orysya; Musiy, Lubov |
Article | 8-жов-2015 | 21-гру-2015 | Додаткові функції протеїнів молока і шляхи їх використання | Юкало, В.; Юкало, А.; Рибак, О.; Сторож, Л.; Дацишин, Катерина Євгенівна; Yukalo, A.; Yukalo, V.; Rybak, O.; Storozh, L.; Datsyshyn, K. |