Перегляд зібрання за групою - Видання, що містить Abstracts of the Ⅳ International Scientific and Technical Conference "State and Prospects of Food Science and Industry"

Перейти до: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
або ж введіть декілька перших літер:  
Результати від 8 до 27 із 97 < назад   далі >
ТипДата випускуДата внесенняНазваАвтор(и)
Conference Abstract11-жов-201728-жов-2017Ways of formation of artificial selective sites for instrumental analytical devices intended for food quality controlStarodub, N. F.; Yukalo, V. G.; Voitsitskiy, V. M.; Marti, J.-L.
Conference Abstract11-жов-201728-жов-2017Аналіз біохімічного складу сировини при створенні батончиків для людей з глютеновою ентеропатієюКраєвська, Світлана; Стеценко, Наталія; Kraevska, Svitlana; Stetsenko, Natalia
Conference Abstract11-жов-201728-жов-2017Аналіз і вибір технологічних параметрів ферментації вершків при виробництві кисловершкового маслаЦісарик, Орися; Мусій, Любов; Сливка, Ірина; Tsisaryk, Orysia; Musiy, Liubov; Slyvka, Iryna
Conference Abstract11-жов-201728-жов-2017Аспекти моделювання безалкогольних напоївСухіна, Діана; Орешина, Ольга; Sukhina, Diana; Oreshyna, Olga
Conference Abstract11-жов-201728-жов-2017Безлактозний кисломолочний продукт як компонент дієтичного харчуванняРоманчук, І. О.; Моісеєва, Л. О.; Romanchuk, I.; Moiseeva, L. O.
Conference Abstract11-жов-201728-жов-2017Безпечність молока сирого за вмістом нітратівПисків, Світлана; Кухтин, Микола Дмитрович; Pyskiv, Svitlana; Kuhtyn, Mykola
Conference Abstract11-жов-201728-жов-2017Бухгалтерский учет и контроль формирования собственных источников финансирования в организациях пищевой промышленностиTalanova, Irina; Таланова, Ирина
Conference Abstract11-жов-201728-жов-2017Біологічна активність продуктів протеолізу протеїнів сироватки молокаЮкало, Володимир Глібович; Дацишин, Катерина Євгенівна; Yukalo, V.; Datsyshyn, K.
Conference Abstract11-жов-201728-жов-2017Вивчення властивостей промислово-перспективних штамів Enterococcus faecium виділених із традиційних карпатських молочних продуктів УкраїниСливка, Ірина; Мусій, Любов; Цісарик, Орися; Slyvka, Iryna; Musiy, Lubov; Tsisaryk, Orysia
Conference Abstract11-жов-201728-жов-2017Вивчення екструдованого кукурудзяного борошна для створення борошняних кондитерських виробів оздоровчого призначенняЛісовська, Тетяна; Деркач, Андрій Васильович; Кушнірук, Наталія; Стадник, Ігор Ярославович; Lisovska, Tatiana; Derkach, Andriy; Kushniruk, Natalia; Stadnik, Igor
Conference Abstract11-жов-201728-жов-2017Видавничі сторінки-
Conference Abstract11-жов-201728-жов-2017Виділення біологічно активних пептидів з окремих казеїнових фракційЮкало, Володимир Глібович; Сторож, Людмила Анатоліївна; Дуда, Оксана; Паскевич, Вікторія; Yukalo, Volodymyr; Storozh, Liudmyla; Duda, Oksana; Paskevych, Viktoriya
Conference Abstract11-жов-201728-жов-2017Визначення економічної доцільності виробництва бісквітного напівфабрикату з використанням екструдованого кукурудзяного борошнаЛісовська, Тетяна; Шпилик, Олександра; Джур, Ярослава; Стадник, Ігор Ярославович; Lisovska, Tatiana; Shpilick, Alexandra; Dzhur, Jaroslava; Stadnik, Igor
Conference Abstract11-жов-201728-жов-2017Визначення засобу подовшення зберігання католітуВолосянко, Олена Вікторівна; Грищук, Валерій Павлович
Conference Abstract11-жов-201728-жов-2017Використання TiO2 як добавки до пакувального матеріалу з метою подовження терміну зберігання молочної продукціїКондратьєва, Ірина; Кобаса, Ігор; Kondratyeva, Iryna; Kobasa, Igor
Conference Abstract11-жов-201728-жов-2017Використання заморожених напівфабрикатів для приготування напою смузіСоколова, Є. Б.; Абабова, А. Г.; Sokolova, Ye. B.; Ababova, A. G.
Conference Abstract11-жов-201728-жов-2017Використання насіння льону в харчовій промисловостіЛялик, Анастасія; Бейко, Людмила; Юрій, Федорів; Ярослав, Фрей; Lialyk, Anastasiia; Beyko, Ludmila; Yurii, Fedoriv; Yaroslav, Frei
Conference Abstract11-жов-201728-жов-2017Вплив конструкції валка на закономірності процесу деформаціїДеркач, А. В.; Стадник, І. Я.; Лісовська, Т. О.; Derkach, A. V.; Stadnik, I. Y.; Lisovska, T. O.
Conference Abstract11-жов-201728-жов-2017Вплив різних способів обробки на вміст нітратів у готових продуктахСабітов, Денис; Кухтин, Микола Дмитрович; Sabitov, Denys; Kukhtyn, Mykola
Conference Abstract11-жов-201728-жов-2017Вплив сортових характеристик томатів на процес сушінняМельнічук, О.; Юкало, В.; Корнутяк, О.; Melnichuk, O.; Yukalo, V.; Kornutyak, O.