Перегляд зібрання за групою - Видання, що містить Abstracts of the Ⅳ International Scientific and Technical Conference "State and Prospects of Food Science and Industry"

Перейти до: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
або ж введіть декілька перших літер:  
Результати від 1 до 20 із 97  далі >
ТипДата випускуДата внесенняНазваАвтор(и)
Conference Abstract11-жов-201728-жов-2017Indexes of wheat grain quality in the stadars of Ukraine and USAВолошенко, О. С.; Хренжий, Н. В.; Voloshenko, O. S.; Horenzhy, N. V.
Conference Abstract11-жов-201728-жов-2017Optimization of the process of the distribution of the compounds of protein-soil fats of fragrancesZolotukhina, Inna
Conference Abstract11-жов-201728-жов-2017Some probiotic characteristics of a fermented milk product based on microbic association «Tibetan Kefir Grains»Vichko, Olena; Chervetsova, Veronika; Shved, Olga; Novikov, Volodymyr
Conference Abstract11-жов-201728-жов-2017Study of the use of edible powders tomato sauce technologiesBenderska, Olga; Bessarab, Alexander; Shutyuk, Vitaliy
Conference Abstract11-жов-201728-жов-2017The fatty acids profile of krill meal produced in UkraineKhudyi, Oleksii; Marchenko, Mykhailo; Khuda, Lidiia; Kushniryk, Olga; Babyn, Viktor
Conference Abstract11-жов-201728-жов-2017The study of the chemical composition of rye for the preparation of biologically active mixturesOurbanchik, E.; Galdova, M.; Shaluta, A.; Урбанчик, Е. Н.; Галдова, М. Н.; Шалюта, А. Е.
Conference Abstract11-жов-201728-жов-2017Using azo coupling reaction to determine the 4-methoxy-3,5-imethilaniline as tryazeneМага, Іван; Maga, Ivan
Conference Abstract11-жов-201728-жов-2017Ways of formation of artificial selective sites for instrumental analytical devices intended for food quality controlStarodub, N. F.; Yukalo, V. G.; Voitsitskiy, V. M.; Marti, J.-L.
Conference Abstract11-жов-201728-жов-2017Аналіз біохімічного складу сировини при створенні батончиків для людей з глютеновою ентеропатієюКраєвська, Світлана; Стеценко, Наталія; Kraevska, Svitlana; Stetsenko, Natalia
Conference Abstract11-жов-201728-жов-2017Аналіз і вибір технологічних параметрів ферментації вершків при виробництві кисловершкового маслаЦісарик, Орися; Мусій, Любов; Сливка, Ірина; Tsisaryk, Orysia; Musiy, Liubov; Slyvka, Iryna
Conference Abstract11-жов-201728-жов-2017Аспекти моделювання безалкогольних напоївСухіна, Діана; Орешина, Ольга; Sukhina, Diana; Oreshyna, Olga
Conference Abstract11-жов-201728-жов-2017Безлактозний кисломолочний продукт як компонент дієтичного харчуванняРоманчук, І. О.; Моісеєва, Л. О.; Romanchuk, I.; Moiseeva, L. O.
Conference Abstract11-жов-201728-жов-2017Безпечність молока сирого за вмістом нітратівПисків, Світлана; Кухтин, Микола Дмитрович; Pyskiv, Svitlana; Kuhtyn, Mykola
Conference Abstract11-жов-201728-жов-2017Бухгалтерский учет и контроль формирования собственных источников финансирования в организациях пищевой промышленностиTalanova, Irina; Таланова, Ирина
Conference Abstract11-жов-201728-жов-2017Біологічна активність продуктів протеолізу протеїнів сироватки молокаЮкало, Володимир Глібович; Дацишин, Катерина Євгенівна; Yukalo, V.; Datsyshyn, K.
Conference Abstract11-жов-201728-жов-2017Вивчення властивостей промислово-перспективних штамів Enterococcus faecium виділених із традиційних карпатських молочних продуктів УкраїниСливка, Ірина; Мусій, Любов; Цісарик, Орися; Slyvka, Iryna; Musiy, Lubov; Tsisaryk, Orysia
Conference Abstract11-жов-201728-жов-2017Вивчення екструдованого кукурудзяного борошна для створення борошняних кондитерських виробів оздоровчого призначенняЛісовська, Тетяна; Деркач, Андрій Васильович; Кушнірук, Наталія; Стадник, Ігор Ярославович; Lisovska, Tatiana; Derkach, Andriy; Kushniruk, Natalia; Stadnik, Igor
Conference Abstract11-жов-201728-жов-2017Видавничі сторінки-
Conference Abstract11-жов-201728-жов-2017Виділення біологічно активних пептидів з окремих казеїнових фракційЮкало, Володимир Глібович; Сторож, Людмила Анатоліївна; Дуда, Оксана; Паскевич, Вікторія; Yukalo, Volodymyr; Storozh, Liudmyla; Duda, Oksana; Paskevych, Viktoriya
Conference Abstract11-жов-201728-жов-2017Визначення економічної доцільності виробництва бісквітного напівфабрикату з використанням екструдованого кукурудзяного борошнаЛісовська, Тетяна; Шпилик, Олександра; Джур, Ярослава; Стадник, Ігор Ярославович; Lisovska, Tatiana; Shpilick, Alexandra; Dzhur, Jaroslava; Stadnik, Igor