Перегляд зібрання за групою - Видання, що містить Abstracts of the Ⅳ International Scientific and Technical Conference "State and Prospects of Food Science and Industry"

Перейти до: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
або ж введіть декілька перших літер:  
Результати від 21 до 40 із 97 < назад   далі >
ТипДата випускуДата внесенняНазваАвтор(и)
Conference Abstract11-жов-201728-жов-2017Визначення засобу подовшення зберігання католітуВолосянко, Олена Вікторівна; Грищук, Валерій Павлович
Conference Abstract11-жов-201728-жов-2017Використання TiO2 як добавки до пакувального матеріалу з метою подовження терміну зберігання молочної продукціїКондратьєва, Ірина; Кобаса, Ігор; Kondratyeva, Iryna; Kobasa, Igor
Conference Abstract11-жов-201728-жов-2017Використання заморожених напівфабрикатів для приготування напою смузіСоколова, Є. Б.; Абабова, А. Г.; Sokolova, Ye. B.; Ababova, A. G.
Conference Abstract11-жов-201728-жов-2017Використання насіння льону в харчовій промисловостіЛялик, Анастасія; Бейко, Людмила; Юрій, Федорів; Ярослав, Фрей; Lialyk, Anastasiia; Beyko, Ludmila; Yurii, Fedoriv; Yaroslav, Frei
Conference Abstract11-жов-201728-жов-2017Вплив конструкції валка на закономірності процесу деформаціїДеркач, А. В.; Стадник, І. Я.; Лісовська, Т. О.; Derkach, A. V.; Stadnik, I. Y.; Lisovska, T. O.
Conference Abstract11-жов-201728-жов-2017Вплив різних способів обробки на вміст нітратів у готових продуктахСабітов, Денис; Кухтин, Микола Дмитрович; Sabitov, Denys; Kukhtyn, Mykola
Conference Abstract11-жов-201728-жов-2017Вплив сортових характеристик томатів на процес сушінняМельнічук, О.; Юкало, В.; Корнутяк, О.; Melnichuk, O.; Yukalo, V.; Kornutyak, O.
Conference Abstract11-жов-201728-жов-2017Вплив теплової обробки молока на мікробіологічні показники йогуртуСіканович, Іван; Кухтин, Микола Дмитрович; Sikanovych, Ivan; Kukhtyn, Mykola
Conference Abstract11-жов-201728-жов-2017Вплив теплової обробки молока на фізико-хімічні показники молочних продуктівКічула, Дмитро; Кухтин, Микола Дмитрович; Kichula, Dmytro; Kukhtyn, Mykola
Conference Abstract11-жов-201728-жов-2017Вплив технологічної обробки на вміст нітратів у овочахОчкурьова, Христина; Покотило, Олег; Ochkurova, Christina; Pokotylo, Oleg
Conference Abstract11-жов-201728-жов-2017Генетично модифіковані організми. Проблеми та перспективиГрицик, Андрій Романович; Стасів, Тетяна Геннадіївна; Grytsyk, Andrey; Stasiv, Tetiana
Conference Abstract11-жов-201728-жов-2017Для нотаток-
Conference Abstract11-жов-201728-жов-2017Дослідження впливу часткової заміни кухонної солі хлоридом калію на формування консистенції бринзиСкульська, Інна; Цісарик, Орися; Skulska, Inna; Tsisaryk, Orysia
Conference Abstract11-жов-201728-жов-2017Дослідження кінетики сушіння м'ясного фаршу із використанням різних наповнювачівСачко, Анастасія; Лисяк, Марія; Sachko, Anastasiia; Lysiak, Mariia
Conference Abstract11-жов-201728-жов-2017Дослідження функціонально-технологічних властивостей м’ясних посічених напівфабрикатів в умовах in vivoПаска, Марія; Маслійчук, Ольга; Paska, Marija; Masliichuk, Olga
Conference Abstract11-жов-201728-жов-2017Дослідження якості дитячого пюре представленого на ринку м. ХарківСоколова, Є. Б.; Абабова, А. Г.; Матко, Б. С.; Sokolova, Ye. B.; Ababova, A. G.; Matko, B. C.
Conference Abstract11-жов-201728-жов-2017Дослідження якості кисломолочного сиру представленого на ринку м. ХарківСоколова, Є. Б.; Василець, К. К.; Губська, М. О.; Sokolova, Ye. B.; Vasylets, K. K.; Hubska, M. A.
Conference Abstract11-жов-201728-жов-2017Дослідження якості морозива представленого на ринку УкраїниПіддубний, В. В.; Абабова, А. Г.; Матко, Б. С.; Piddybnyi, V. V.; Ababova, A. G.; Matko, B. S.
Conference Abstract11-жов-201728-жов-2017Екологічні аспекти використаня харчової упаковкиЗварич, Наталя; Лясота, Оксана Михайлівна; Zvarych, Natalia; Lyasota, Oksana
Conference Abstract11-жов-201728-жов-2017Експертна оцінка якості соків та нектарів вітчизняного виробництваКуник, О. М.; Сарібєкова, Д. Г.; Салєба, Л. В.; Куриленко, Т.; Kunik, A.; Saribekova, D.; Saleba, L.; Kurilenko, T.