Перегляд зібрання за групою - Автори Selsky, V. R.

Перейти до: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
або ж введіть декілька перших літер:  
Результати від 1 до 7 із 7
ТипДата випускуДата внесенняНазваАвтор(и)
Conference Abstract18-тра-20171-лис-2017Використання плодів шовковиці у консервуванніСельський, В. Р.; Угрин, Ю. В.; Selsky, V. R.; Uhryn, Y. V.
Conference Abstract22-вер-202219-жов-2022Вплив параметрів попередньої підготовки науковців на вилучення сокуСельський, Володимир Романович; Шишка, Т. Р.; Selsky, V. R.; Shyshka, T. R.
Conference Abstract20-тра-202123-чер-2021Вплив пектинів на мікробні клітиниСельський, Володимир Романович; Рольська, Т. І.; Selsky, V. R.; Rolska, T. I.
Conference Abstract16-лис-201725-січ-2018Вплив попередньої підготовки шовковиці на соковіддачуСельський, Володимир Романович; Угрин, Ю. В.; Selsky, V. R.; Uhryn, Y. V.
Conference Abstract25-лис-202024-бер-2021Жирнокислотний склад молока при скисанніХава, О. П.; Сельський, Володимир Романович; Покотило, О. С.; Hava, O. P.; Selsky, V. R.; Pokotylo, O. S.
Conference Abstract20-тра-202123-чер-2021Способи попередньої підготовки абрикосів на соковіддачуСельський, Володимир Романович; Адамішин, О. В.; Selsky, V. R.; Adamishyn, O. V.
Conference Abstract20-тра-202123-чер-2021Харчова цінність і якість хліба і хлібобулочних виробівСельський, Володимир Романович; Свента, Н. М.; Selsky, V. R.; Sventa, N. M.